Komentara: 13
Pregleda: 4043

Saopštenje GrO DSS Subotica

22.06.2015. u 19:36h
Izvor: GrO Demokratska stranka Srbije (DSS)
U nastavku prenosimo saopštenje Demokratske stranka Srbije (DSS) Subotica.
Saopštenje GrO DSS Subotica

Demokratska stranka Srbije (DSS) Subotica, obaveštava svoje članove i simpatizere kao i sve građane Subotice da nećemo izaći na predstojeće izbore za Skupštine mesnih zajednica raspisane za 19.jul 2015.godine.

Ne vidimo svrhu, da ako već nisu raspisani u propisanom roku, da se ovi izbori raspisuju i održavaju sada, a ne zajedno sa lokalnim i pokrajinskim izborima, koji će biti održani najdalje do proleća sledeće godine. Rok za raspisivanje je prošao i greška se ne može ispraviti naknadnim raspisivanjem istih.

Smatramo da bi bilo daleko svrsishodnije, da se te pare, koje će se potrošiti za ove izbore, usmere za užinu naše dece u PU “NAŠA RADOST”.

Možda će neki reći da ovo nije pravi razlog našeg neizlaska na ove izbore pa im mi unapred odgovaramo. Da, istina je i to da mi nemamo novca da plaćamo biračima da izađu i glasaju za nas, mi nemamo novca da plaćamo gorivo i da dovozimo birače na biračka mesta, mi nemamo ljude koji svoju platu zarađuju skupljajući potpise podrške za određene liste, i na kraju, mi nemamo novca da ga trošimo na izbore koji su raspisani usred leta i koji iskreno rečeno nemaju neku naročitu važnost, jer je nadležnost Skupština mesnih zajednica u Subotici, minorna.

Ovom prilikom želimo i da pozovemo sve naše članove i simpatizere da nas posete u stranačkim prostorijama u zgradi Otvorenog univerziteta Subotica, Trg cara Jovana Nenada 15, II sprat. Kancelarija DSS-a je otvorena svakim radnim danom od 18 do 20 h.

// kraj saopštenja

 

Izvor: GrO Demokratska stranka Srbije (DSS)
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4043
Povezane teme

DSS Subotica

Demokratska stranka Srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.