Komentara: 17
Pregleda: 2962

Saopštenje Gradskog odbora DS

21.03.2012. u 14:38h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gradskog odbora DS

Kakva je predizborna muka naterala Gradski odbor Saveza vojvođanskih Mađara da pokuša da dobije poneki jeftini politički poen na nesretnoj sudbini Branimira Nikolića, pitaju se u gradskom odboru Demokratske stranke. Kad god SVM pokuša da nagrdi lokalnu vlast koju je obnašao gotovo dve decenije u Subotici, a iz koje je svojevoljno izašao pre dve godine, obavezno promaši temu i pogodi - sebe.

Jer podsetimo da su pravila oko postavljanja spomenika u gradu doneta baš za vreme vlasti Saveza vojvođanskih Mađara! Takođe podsećamo na činjenicu da je Demokratska stranka u Subotici podržala inicijativu da se Branimiru Nikoliću podigne bista u Subotici. Inače, članovi Gradskog odbora SVM-a mogli bi bar iz elementarne prostojnosti nauče tačno ime čoveka za kome iznenada pružaju podršku.

Za Gradski odbor Demokratske stranke ovo je samo još jedan nepobitan dokaz u kojoj meri su se čelnici Gradskog odbora Saveza vojvođanskog Mađara otuđili od morala i pameti. Ostavite Brančija da počiva u miru, navodi se na kraju saopštenja.

Povezane vesti:
Bez spomenika za Otporaša u Subotici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 2962
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

svm

savez vojvođanskih mađara

branimir nikolić branči

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.