Komentara: 28
Pregleda: 4246

Saopštenje "Građanskog pokreta - Subotičani"

24.04.2015. u 16:50h > 17:36
Izvor: Građanski pokret - Subotičani
"Građanski pokret - Subotičani" je juče u sali 1 Nove opštine imao javnu prezentaciju i predstavljanje Subotičanima, navodi se u njihovom saopštenju koje u nastavku prenosimo u celosti.
Saopštenje "Građanskog pokreta - Subotičani"

Uz prisustvo brojnih Sugrađana, poštovanih gostiju iz Zelene ekoloske partije - Zeleni, pokrajinskog sekretara za nauku I tehnološki razvoj Vladimira Pavlova, šefa poslaničke grupe u Skupštini APV Miloša Gagića i Stanka Lazendića, predstavljeni su osnovni ciljevi, razlozi osnivanja pokreta i najznačajnije teme kojima će se pokret baviti.

Aktivnosti pokreta će shodno nazivu “Subotičani” biti usmerene na naš grad Suboticu, bolje uslove života naših sugrađana u svakom smislu, brigu za svakog pojedinca, nove podsticajne mere u poljoprivredi i druge aktivnosti koje mogu biti korisne za Suboticu I naše sugrađane.

U našem pokretu  ima a svakim danom ih ima sve više mladih ali i iskusnijih stručnih ljudi koji svojim, zvanjem, znanjem, stručnošću mogu ponuditi mnoga kvalitetna rešenja za probleme koji se svakodnevno uočavaju u našoj Subotici.

Saopštenje "Građanskog pokreta - Subotičani"

Prisutnima  se obratio Vladimir Pavlov pokrajinski sekretar, koji je istakao važnost obrazovanja i nauke za mlade ljude, da će njegov sekretarijat I ubuduće realizovati niz korisnih projekata koji za krajnji cilj imaju ostanak naših mladih u domovini I mogućnost zapošljavanja.

Miloš Gagić, šef poslaničke grupe u APV, je istakao važnost trenutka u kom živimo i neophodnost da građani u velikom broju uzmu učešće u korenitim promenama u društvu, jer se nikada ovako loše nije živelo.

“Građanski pokret - Subotičani” poziva sve poštovane sugrađane da posete štand pokreta koji će biti postavljen za 1. maj na Paliću i ukratko se informišu o radu pokreta. Posle prvomajskih praznika, pokret ce otvoriti I svoju kancelariju u gradu, o čemu ćemo obavestiti naše sugrađane, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Građanski pokret - Subotičani
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 28
Pregleda: 4246
Povezane teme

građanski pokret subotičani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.