Komentara: 15
Pregleda: 4094

Saopštenje GO Ruske stranke u Subotici

30.03.2016. u 17:51h
Izvor: GrO Ruska stranka
Saopštenje Gradskog odbora Ruske stranke u Subotici prenosimo u nastavku.
Saopštenje GO Ruske stranke u Subotici

Izbornoj komisiji juče je zvanično predata lista kandidata za odbornike Gradskog odbora Ruske stranke u Subotici koja će na izbore izaći pod rednim brojem šest. Zahvaljujemo se građanima Subotice što su se u velikom broju odazvali i svojim potpisima podržali našu listu koju čine istinske patriote koje svoju političku aktivnost vide u saradnji sa državom Rusijom, koja nas nikada nije izneverila i od koje u narednom periodu očekujemo još značajniju pomoć, kako bi podigli standard naših građana.

Ruska stranka u Subotici poziva svoje pristalice da se u narednom periodu još odlučnije suprotstave pogubnoj politici evrointegracija i da svojim glasom doprinesu dostojanstvenom i prosperitetnom napretku naše domovine. Takav napredak moguće je ostvariti samo kroz blisku saradnju sa našim najsnažnijim prijateljem - majkom Rusijom!

Podržite listu pod brojem šest – glasajte za Rusku stranku! Glasajte za život dostojan čoveka!

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Ruska stranka
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 4094
Povezane teme

lokalni izbori 2016

izbori 2016

ruska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.