Komentara: 10
Pregleda: 13752

Saobraćajna nezgoda: jedno lice povređeno

05.03.2013. u 16:35h
Juče oko 18 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povređeno.
Saobraćajna nezgoda: jedno lice povređeno

Saobraćajna nezgoda se dogodila na glavnom putu, u blizini spomenika "Ivan Sarić". Saobraćajna policija je preusmeravala saobraćaj - vozila koja su išla prema Paliću u ulicu Braće Radić.

Od siline udara oba automobila su pretpela veću materijalnu štetu, pa je na prvi pogled izgledalo kao da je saobraćajna nezgoda imala veće posledice, što se na svu sreću nije dogodilo.

Na lice mesta su u veoma kratkom roku izašli policija, hitna pomoć i vatrogasci, a saobraćaj je bio blokiran više od pola sata na raskrsnici kod hotela Patria i raskrsnici kod "bioskopa Zvezda".


Fotograf našeg sajta, koji se zatekao na licu mesta, u prvih 15 minuta posle saobraćajne nesreće okom objektiva je zabeležio 2 šlepera koji prolaze nedozvoljenom trasom. Detalje možete pogledati u povezanom albumu, a takođe, istog dana, imamo pozitivan primer poštovanja propisa i pravilnog skretanja šlepera na raskrsnici kod hotela "Patria".

Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova) Saobraćajna nezgoda (18:00 časova)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 13752
Povezane teme

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.