Komentara: 3
Pregleda: 2973

Sanirani pružni prelazi

30.09.2012. u 17:31h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na pružnom prelazu kod Bačvanke koji su otpočeli juče uveče okončani su jutros. Ova deonica bila je poslednja, od četiri pružna prelaza, koliko je sanirano tokom akcije Direkcije za izgradnju grada, Vojputa i JP Železnice Srbije.
Sanirani pružni prelazi

Sanacija je otpočela 18. septembra na pružnom prelazu u Kosovskoj ulici, zatim u Novom Žedniku, posle toga na pružnom prelazu kod Prečistača, da bi se završila danas u Tolminskoj ulici kod Bačvanke.

Radove je izvodio Vojput, po nalogu Direkcije za izgradnju grada, dok je za potrebe popravki donjeg stroja kolovoza učestvovala i sekcija za održavanje pruga JP Železnice Srbije. Specifičnost ovih radova bila je što su vršeni samo u noćnom periodu od 2 sata posle ponoći do 10 časova, u vreme kada železnički saobraćaj, odnosno međunarodna linija vozaova, nije prolazila ovuda. U Vojputu se zahvalju svim učesnicima u saobraćaju što su imali obzira prema njima, dok su obavljali radove, zarad većeg konfora preko sva četiri pružna prelaza.

Ovakva akcija rekonstukcije pružnih prelaza nije organizovana u prethodnih desetak godina, te je ovim završetkom rešen dugotrajan problem kako za vozače, tako i za željeznička vozilla.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2973

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.