Komentara: 1
Pregleda: 1926

Sanacija pružnog prelaza u Kosovskoj

18.09.2012. u 15:20h
Izvor: RTV Yueco
Ekipe Vojputa otpočele su danas sa radovima na saniranju dva pružna prelaza u Kosovskoj ulici. Tokom prepodneva, do 15 časova, ulica je bila delimično zatvorena za saobraćaj i tako će biti i narednih dana dok traju radovi. Na sanaciji pružnog prelaza, po nalogu Direkcije za izgradnju grada, rade ekipe Vojputa i JP "Železnice Srbije". Radovi bi trebalo da budu završeni za dva do tri dana.
Sanacija pružnog prelaza u Kosovskoj

U akciji će biti sanirano četiri pružna prelaza u Subotici, a prva dva nalaze se u Kosovskoj ulici. Iako je tokom prepodneva saobraćaj na ovom delu bio otežan, nikome od građana to nije smetalo, jer znaju da ih za nekoliko dana čeka uređen pružni prelaz.

U Vojputu kažu da obraćaju pažnju i na to da što manje opterećuju saobraćaj, pa će tako svakog dana posle 15 časova saobraćaj biti pušten, stim da vozači moraju da prilagode svoju vožnju uslovima na putu.

Po rečima gradonačelnika Subotice Modesta Dulića, u vreme kada grad ima malo finansijskih sredstava, a puno zahteva za uređenje, dakle vreme kakvo je danas, svaka asfaltirana ulica, ili pružni prelaz jeste pozitivna vest.

U naredna dva nada, kada se skine asfalt i kada ekipe iz JP "Železnice Srbije" završe svoj posao, preći će se na asfaltiranje kao poslednju fazu radova. Nakon završetka radova na ovom delu, radnici svoje mašine sele na pružni prelaz kod prečistača, a zatim i na pružni prelaz u Novom Žedniku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1926

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.