Komentara: 34
Pregleda: 26124
Foto

Samoposluga "Idea" na prizemlju "Beograđanke"

12.12.2015. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
Velika samoposluga "Idee" koja zauzima prizemlje nekadašnje Robne kuće "Beograd" počela je sa radom jutros u 8 časova.
Samoposluga "Idea" na prizemlju "Beograđanke"

Radno vreme samoposluge „Idea“ koja se uselila u prizemlje nekadašnje Robne kuće „Beograd“ je 8 do 22 časa, a nedeljom do 15 časova. Nakon što su zakupili kompletno prizemlje objekta, „Idea“ je počela sa sređivanjem enterijera i jutros svečano pustila svoj maloprodajni objekat u rad.

Trgovački lanac Idea je među vodećim na tržištu nakon što je posle raznih vlasničkih promena preuzeo i prodavnice Rode, tako da ova kuća ima veliki hipermarket na ulazu u grad i sa palićke i sa aleksandrovske strane, koji su vikendom prepuni. Pored toga, Idea ima prodajnu jedinicu i kod pijace na Teslinom naselju i pored Trga žrtava fašizma i od danas, veliku samoposlugu u prizemlju "Beograđanke".

Samoposluga "Idea" na prizemlju "Beograđanke"

Investitor je mogao i ovaj deo spoljne fasade da sredi...

Robnu kuću Beograd, koja je za vreme stare Jugoslavije bila veoma prestižna, krajem 2007. godine kupila je firma Verano motors u grčkom većinskom vlasništvu. Ova firma je na teritoriji Srbije i Crne Gore kupila ukupno 30 robnih kuća, koje je želela da modernizuje i ponovo otvori.

Subotički objekat veličine 8.600 kvadratnih metara, počeli su da renoviraju, ali su nakon nekog vremena, zbog finansijskih teškoća, stali sa obnovom. Od tada, oronula zgrada je ružan pečat centra grada, ali u ovom momentu je ulaskom "Idee" objekat renoviran makar u toj meri da "ne ruži" subotički Korzo. Uostalom, pogledajte i sami fotografije u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki" Otvaranje "Idea" supermarketa u "Beograđanki"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 26124
Povezane teme

IDEA Subotica

robna kuća beograd

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.