Komentara: 23
Pregleda: 4761

Sajam zapošljavanja sutra u hotelu "Galleria"

19.04.2018. u 17:23h
Izvor: Subotica.com
Sajam zapošljavanja održaće se sutra, 20. aprila, u Atrijumu hotela "Galerija", u periodu od 10 do 14 časova. Ove godine prijavilo se više od 40 poslodavaca, a sugrađani se biti u prilici da konkurišu na oko 450 slobodnih radnih mesta.
Sajam zapošljavanja sutra u hotelu "Galleria"

Na Sajam zapošljavanja prijavilo se ukupno 45 poslodavaca, a kako najavljuju iz Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Subotica, poslodavci imaju potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta, te da svako može pronaći adekvatno zaposlenje, kako u osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

- Poslodavci su iskazali potrebu za pozicijama kao što su savetnik za klijente u bankarskom sektoru, knjigovođa, komercijalista, lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, operater u proizvodnji papirne galanterije, operater u kontroli kvaliteta u III i IV stepenu stručne spreme, tehničar održavanja mašina, metalostrugar, električar, bravar, zavarivač, moler - ističu iz NSZZ Filijala Subotica, dodajući da će na Sajmu biti ponuđeni i poslovi za osobe sa invaliditetom.

Osim navedenih pozicija, postoji potreba i za prodavcima, trgovcima, magacionerima, sobaricama, recepcionerima, konobarima, pomoćnim radnicima u kuhinji, kuririma, vozačima, savetnicima u osiguranju, operaterima u proizvodnji u mašinskoj industriji, šivačima, radnicima u proizvodnji izolacionog materijala, radnicima u prodajnom-pozivnom centru, diplomiranim pravnicima, administrativnim radnicima, pekarima i pomoćnim radnicima u pekarskoj proizvodnji, agentima prodaje osiguranja i drugim.

- Ukupno ima oko 450 slobodnih radnih mesta, koja će se popuniti kako u ovom trenutku, tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja Sajma zapošljavanja - poručuju iz NSZZ Filijala Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 dana
Komentara: 23
Pregleda: 4761

Povezana vest

Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

Nacionalna služba za zapošljavanje

poslovi Subotica

radna mesta Subotica

hotel galleria

poslovi

zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.