Komentara: 1
Pregleda: 4344

Sajam zapošljavanja početkom aprila u hotelu Galerija

08.03.2017. u 13:35h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), Filijala Subotica priprema Sajam zapošljavanja koji će se održati u petak, 7. aprila 2017. godine, od  10 do 14  časova, u Atrijumu Hotela Galleria.
Sajam zapošljavanja početkom aprila u hotelu Galerija

U sklopu priprema za Sajam zapošljavanja u subotičkoj Filijali NSZ se, kao pomoć nezaposlenim licima, kontinurano održavaju obuke koje imaju za cilj usvajanje veština za aktivno traženje posla koje podrazumevaju: pisanje radne biografije, pripremu za intervju sa poslodavcem i način apliciranja na slobodna radna mesta.Nezaposlena lica sa evidencije NSZ, u cilju priprema za učešće na Sajmu, potrebno je da se obrate svom matičnom savetniku za zapošljavanje.

Na Sajmu zapošljavanja je omogućen direktan kontakt nezaposlenih lica sa poslodavacima. U tom neposrednom kontaktu, kandidati  imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zaposlenja i ukoliko su zainteresovani, lično predaju radnu biografiju, istovremeno za veći broj slobodnih radnih mesta.

Na Sajmu zapošljavanja se i ove godine očekuje prisustvo velikog broja poslodavaca koji svoje  učešće mogu prijaviti do 31.03.2017. godine u Filijali Subotica NSZ. 

Sajam zapošljavanja je otvorenog tipa, i ovim putem iz NSZ pozivaju nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na predstojećem sajmu zapošljavaja. Takođe, ovo je prilika za poslodavce da se predstave, upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4344
Povezane teme
nezaposlenost hotel galleria obuka za nezaposlene edukacija nezaposlenih lica sajam zapošljavanja nezaposleni
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.