Komentara: 35
Pregleda: 4128

Sajam zapošljavanja 20. aprila u Atriumu hotela "Galleria"

28.03.2018. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 20. aprila, od 10 do 14 časova, u Atriumu hotela "Galleria".
Sajam zapošljavanja 20. aprila u Atriumu hotela "Galleria"

U subotičkoj Filijali NSZ u toku su pripreme za ovu manifestaciju, a nezaposleni sugrađani pohađaju obuku za Aktivno traženje posla, koja podrazumeva pisanje radne biografije i pripremu za intervju sa poslodavcem, kako bi se što adekvatnije predstavili na Sajmu zapošljavanja.

- Nezaposlenima je na Sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih poslova prema sopstvenom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje - navode iz NSZ.

Sajam zapošljavanja 20. aprila u Atriumu hotela "Galleria"

Na predstojećem Sajmu očekuje se prisustvo velikog broja poslodavaca, a zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti u Filijali NSZ (Trg Slobode 3/3, u kancelariji broj 71) ili putem e-maila (verica.vujadinovic@nsz.gov.rs), dok zainteresovani nezaposleni sugrađani treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija.

- Sajam zapošljavanja je manifestacija otvorenog tipa, i ovim putem pozivamo nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na predstojećem događaju - poručuju iz NSZ.

Za više informacija o sajmu zapošljavanja možete pozvati brojeve telefona: 024/644-624 ili 064-802-74-59.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 časova
Komentara: 35
Pregleda: 4128

Povezana vest

Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

Nacionalna služba za zapošljavanje

hotel galleria

zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.