Komentara: 1
Pregleda: 2007

Rvanje: Kadeti Spartaka drugi na Prvenstvu Vojvodine

12.04.2021. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka bili su uspešni na Prvenstvu Vojvodine. Subotičani su osvojili ukupno 10 medalja, a kadeti su se u ekipnom plasmanu domogli drugog mesta.
Rvanje: Kadeti Spartaka drugi na Prvenstvu Vojvodine
Foto: Rvački klub "Spartak"

U subotičkoj Hali sportova održano je Prvenstvo Vojvodine u rvanju grčko-rimskim stilom za kadete i pionire u muškoj i ženskoj konkurenciji. Spartak je u jakoj konkurenciji 90 takmičara osvojio pet zlatnih, dve srebrne i tri bronzane medalje, a u ekipnom plasmanu kadeti su zauzeli drugo mesto.

U kategoriji pionira Spartakovi takmičari okitili su se sa dve zlatne medalje Dominik Sente u kategoriji 46 kg i Nikola Mijušković u kategoriji 55kg, dok je Edvin Božik u kategoriji 60 kg zauzeo peto mesto.

Kadeti su uz osvojena dva prva, dva treća i jednim petim mestom u ekipnom plasmanu zauzeli drugu poziciju. Prvo mesto zauzeli su Uroš Krstin u kategoriji 80kg i Marko Kopunović u kategoriji 110kg. Treće mesto osvojili su Mihajlo Maksimović u kategoriji 80 kg i Aleksandar Šobot u kategoriji 92kg, a Dominik Kopunović je takmičenje okončao na petom mestu.

Kadetkinje su se okitile sa zlatnom, dve srebrne i jednom bronzanom medaljom.

U kategoriji 49 kg Natalija Udvari je bila treća, Nađa Katrinka osvojila je prvo mesto u kategodiji 57 kg, dok je Tinde Kontra bila druga. Melanija Milenković u kategoriji 65kg bila je druga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2007
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.