Komentara: 1
Pregleda: 12395

Rvački klub "Spartak" dobio veliko reprezentativno pojačanje

11.09.2016. u 20:08h
Izvor: Subotica.com
Rvački tim iz Subotice dobio je izuzetno ozbiljno pojačanje u seniorskom sastavu u vidu Aleksandra Maksimovića koji je do sada branio boje Partizana. Srpski reprezentativac ima velika očekivanja u novoj sredini, a najviše se raduje uslovima i kvalitetu rada kluba koji je iznjedrio mnoge šampione.
Rvački klub "Spartak" dobio veliko reprezentativno pojačanje

Maksimović je osvajač velikog broja medalja, što u klubskoj što u reprezentativnoj karijeri. Peo se na pobedničko postolje od kadetske konkurencije a poslednje odličje uzeo je u martu ove godine na Evropskom prvenstvu kada je bio drugi u kategoriji do 71 kilograma.

- Šta da kažem! Zadovoljan sam što sam prešao u Spartak iz Subotice. Obezbedili su mi uslove o kakvima u Partizanu nisam ni mogao da sanjam, a to sam zaslužio da imam. Vidi se da su ozbiljan klub i da ozbiljno gledaju na svoje takmičare. Ne obećavaju nešto što ne mogu da ispune – rekao je Maksimović za portal ATA sports.

O sada već bivšem klubu Maksimović nije hteo mnogo da priča.

- Partizan je veliki klub, ali u poslednje vreme nisam dobijao pažnju kakvu zaslužujem i razlaz je bio neminovan. Nadam se da ću sa Spartakom nastaviti sportski razvoj i nastaviti osvajati medalje na velikim takmičenjima – rekao je na kraju Maksimović.

Novog klupskog kolegu dočekao je olimpijski šampion Davor Štefanek, a parafiranju ugovora prisustvovao je i predsednik RK "Spartak" Andrija Romić. Pored Maksimovića koji je potpisao dvogodišnju vernost, na jednogodišnju pozajmicu je došao i Kristijan Gazdag iz Potisja (Kanjiža), kao i Tamaš Nađ iz Sente, kadetski juniorski reprezentativac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 12395

Povezana vest

Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

davor štefanek

andrija romić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.