Komentara: 1
Pregleda: 3998

Rvači Spartaka ubedljivi na startu sezone

02.10.2016. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Novi tim Rvačkog kluba "Spartak" dominantno je došao do prvih bodova u prvom meču Prve lige Srbije. U subotičkoj hali sportova sinoć je pobeđen Novi Sad sa ubedljivih 7:1.
Rvači Spartaka ubedljivi na startu sezone

Silno pojačani i motivisani da na premijeri pred domaćom publikom ostvare očekivanu pobedu, puleni Sretena Damnjanovića su za nepunih pola časa borbe sa 7:1 savladali Novi Sad. Jedini meč gosti su dobili predajom u poslednjem duelu.

U kategoriji do 59kg Gazdag je svladao Zeljkovića, do 66kg Nađ savladao Lackovića, do 71kg Šetefanek je bio bolji od Vukovića, Maksimović od Ševića (75kg), Balaž od Petrovića (80kg), Penjov od Ivoševića (85kg), Franjković od Stanovića (98kg) , dok je u kategoriji 130kg Bosnić zbog povrede predao Pavloviću.

Pored Spartaka na startu sezone pobede identičnim rezultatom 5:3 su zabeležili Potisje iz Kanjiže koje je savladalo Radnički (BG), zatim Proleter (ZR) protiv Radničkog (KG) i Partizan (BG) protiv Radničkog (SO), dok je Senta u ovom kolu bila slobodna.

U narednom kolu koje se igra narednog vikenda domaćin Spartaku biće upravo Senta, a onda subotički prvoligaš pauzira jedno kolo. Sledeći meč u Subotici Štefanek i drugovi imaće 23. oktobra protiv starog znalca i najozbiljnijeg konkurenta za titulu, Proletera iz Zrenjanina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3998

Povezana vest

Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.