Komentara: 3
Pregleda: 3510

Rvači Spartaka u nedelju pred subotičkom publikom za titulu šampiona Srbije

29.11.2016. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
Ligaški deo sezone u Prvoj ligi je završen. Spartak kao prvoplasirana ekipa domaćin je završnog turnira koji se održava u nedelju. Subotičani će nastupiti u najjačem sastavu, baš kao i glavni konkurent Proleter.
Rvači Spartaka u nedelju pred subotičkom publikom za titulu šampiona Srbije

Rvački klub "Spartak" sezonu je završio bez poraza, sa 7 pobeda i jednim nerešim susretom sa direktnim konkurentom za titulu, zrenjaninskim Proleterom, ali Subotičani će zadržati čelo tabele jer su imali već broj tuševa u direktnim okršajem sa Proleterom.

U poslednjem, 9. kolu, ekipa Sretena Damnjanovića savladala je Radnički u Kragujevcu sa 7:1.

Kao najbolje plasirana ekipa nakon ligaškog nadmetanja Spartak ima pravo da bude domaćin završnog turnira u kojem će se četiri najbolje ekipe boriti za titulu. Turnir će se održati u nedelju, 4. decembra u Hali sportova.

Borbe će se održati od 18 do 21 čas. Prvi na strunjaču od 18 časova će izaći prvoplasirani Spartak i četvrtoplasirani Partizan, od 19 časova će se sastati Proleter i Potisje, od 20 časova se igra meč za treće mesto, dok će borba za titulu biti u 21 čas.

Ekipa Spartaka će za nedelju biti kompletan, sa Maksimovićem koji je nedavno rvao sa reprezentacijom. Glavni konkurent Proleter takođe dolazi u najjačem sastavu što garantuje odlične mečeve i neizvesnost do samog kraja.

Uoči početka sezone rukovodstvo Spartaka je postavilo za glavni cilj da se titula vrati u Suboticu. Kako bi se to moglo učiniti bilo je neophodno da se klub još malo pojača pa je tako uz olimpijskog šampiona Davora Štefaneka u klub sa severa Bačke doveden reprezenativac Maksimović, kao i Gazdag i Nađ. Pored već proverenih rvača Subotica je dobila izuzetno respektabilan sastav koji se sa pravom nada tituli.

Rvači Spartaka u nedelju pred subotičkom publikom za titulu šampiona Srbije

U međuvremenu Andrija Romić je predao predsedavanje klubom Davoru Štefaneku, ali šampionske ambicije nisu se menjale. Spartak je u skladu sa očekivanjima završio ligaški deo na prvom mestu i u nedelju će se boriti za titulu.

Iz RK "Spartak" pozivaju sve ljubitelje ove drevne olimpijske discipline na praznik rvanja koji će se održati u nedelju, a ujedno i da podrže domaći klub na putu do osvajanja titule šampiona države.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3510

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.