Komentara: 2
Pregleda: 3310

Rutinska pobeda ŽFK "Spartak" protiv Šapca

15.10.2012. u 11:28h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Igračice ŽFK "Spartak" nastavile su takmičenje u nacionalnoj ligi i kao dosad neporažena ekipa u sezoni 2012/13 nastavile su svoj pobednički niz pobedivši na Gradskom stadionu u Subotici ekipu Šabca sa 10:0.
Rutinska pobeda ŽFK "Spartak" protiv Šapca

Nedovoljno vremena za odmor i oporavak, uz kontinuiranu seriju utakmica još od kvalifikacionog turnira Lige šampiona, ponovo je uzelo svoj danak pa je čak pet "plavih golubica" današnju utakmicu, zbog povreda i "rovitosti", moralo posmatrati sa tribine. Sve ostale igračice, pa i one sa klupe, dobile su svojih "5 minuta" osim povređene Saške Savanović koju je šef stručnog štaba iz preventivnih razloga ostavio na klupi.

Kratka pauza od nedelju dana će igračicama mnogo značiti za oporavak, pa se stručni štab nada da će većina igračica sledećeg vikenda na gostovanju u Jagodini biti u stroju.

O današnjoj utakmici rezultat dovoljno govori, ali svakako treba istaći nesportski potez gostujuće golmanke koja je u 22 minutu bez ikakvog razloga pesnicom udarila Mariju Radojičić i zbog toga je bila isključena iz utakmice, pa su gošće morale nastaviti igru sa 10 igračica, pri rezultatu od 4:0.

U nastavku igre, sa svega 10 igračica, Šabac je mogao očekivati samo rezultatsku katastrofu, ali se pokazalo da je igračica koja je zamenila golmanku pravo otkrovenje. Napravila je nekoliko odličnih i blagovremenih intervencija kojima je otklonila opasnost od svoga gola. Takođe je uspela da odbrani i 4-5 stoprocentnih šansi, pa je zasigurno zaslužila da bude junak utakmice u ekipi Šapca.

STRELCI:
 Jelena Marenić u 2 min
Jelena Čubrilo u 3, 9, 39 i 79 min
Marija Radojičić u 7 min
Mirela Tenkov u 55 i 59 min
Sanda Jovanović u 69 i 86 min
Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3310
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.