Komentara: 2
Pregleda: 3104

Rukometaši Spartaka ubedljivi na startu sezone

11.09.2016. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Takmičenje u Super rukometnoj ligi Srbije (SRLS) počelo je juče, a Spartak Vojput je prvi meč igrao na strani protiv Jugovića u Kaću i zabeležio ubedljivu pobedu (19:32) protiv tradicionalno neugodnog protivnika.
Rukometaši Spartaka ubedljivi na startu sezone

Subotičani u novu sezonu ušli su sa značajnim igračkim promenama, kao i sa novim trenerom Slavišom Lakovićem. Prvi trener imao je delikatan zadatak da uigra ekipu i veliki broj novajlija. Tokom pripremnog perioda Spartak je odigrao niz kontrolnih mečeva.

Članovi superligaške grupe u sezoni 2015/16 su Crvena zvezda, Dinamo, Jugović, Metaloplastika, Morava, Partizan, Požarevac, Rudar, Sloga, Spartak Vojput, Šamot 65 i Vojvodina.

Početno ispitivanje snaga  trajalo je tek 5 minuta, a onda su Subotičani preuzeli stvar u svoje ruke i iz minuta u minut podizali prednost. Koliko je Spartak igrao dobru odbranu govori podataka da su domaći od svojih sedam pogodaka, čak četiri postigli iz sedmeraca.

Drugi deo igre doneo je još agresivniju igru Spartaka što je i rezultiralo serijom 5:0, čime je napravljena prva opipljiva prednost (+9) i stekao se utisak da su igrači Jugovića tada spustili gard i zaigrali nešto otvorenije, ali očigledno izraženiji kvalitet i bolje tempirana forma za početak sezone bili su na strani Subotičana čime je ostvarena prva pobeda.

Ekipa Slaviše Lakovića je u poslednjih desetak minuta ušla sa ubedljivom prednošću i to je bila prilika da na parket izađu mlađi igrači i pokažu svoj talenat. 

Jugović - Spartak Vojput 19:32 (7:11)

Jugović: Seleši 5, Žikić, Vrgović 6, Grubić 1, Lisica 1, Stejin, Rodić 2, Vještica 1, Andrić, Kurteš 1, Marić 1, Kočić, Stanojlović, Ratković, Manojlović, Jokić 1.

Spartak Vojput: Kosović, Ristić, Peić Tukuljac 1, Đekić 2, Nikolić 1, Perović 5, Stevanović, Potpara, Medić 1, Delibašić 3, Petrović, Radosavljević 2, Županjac 7, Jelić 6, Rakocija 4, Abadžić.

U narednom kolu Spartak u subotu od 19 časova dočekuje Dinamo iz Pančeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3104
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.