Komentara: 1
Pregleda: 1851

Rukometaši Spartaka u subotu počinju plejof

21.03.2016. u 12:40h > 22.03.2016. u 00:11h
Izvor: Subotica.com
Posle izleta u SEHA ligi Spartak se vraća u okvire domaće lige kroz završnicu elitnog ranga - plejof. U plejofu se igra pet kola, a subotička ekipa je tri puta domaćin. Prvo kolo igra se u subotu, a Spartak dočekuje Partizan (16,30h).
Rukometaši Spartaka u subotu počinju plejof

U press centru Sportskog Centra "Slana Bara" u Novom Sadu juče je održano žrebanje za plejof Super rukometne lige Srbije (SRLS). Žrebanju su prisustvovali predstavnici šest klubova koji su se plasirali u drugi krug takmičenja.

Zbog obaveza u Regionalnoj SEGA ligi rukometni klubovi "Spartak" i "Vojvodina" ove sezone nisu igrali Superligu, ali se posle ligaškog dela priključuju "četvorki" iz vrha. U sezoni 2015/16 (ligaški deo) prvo mesto je osvojila Crvena zvezda (13 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza), slede Metaloplastika (11/4/3), Sloga (11/2/5) i Partizan (10/3/5).

Na izvlačenju takmičarskih brojeva Spartak je dobio broj 1 i u prvom kolu sastaće se u Subotici sa Partizanom, u drugom kolu dočekuje Crvenu zvezdu, u trećem gostuje Metaloplastici u Šabcu, u četvrtom u Subotici protiv Vojvodine i u poslednjem kolu putuje u Požegu na duel sa Slogom.

Ekipa koja ostvari naveći broj bodova / pobeda osvojiće titulu šampiona države. U slučaju izjednačenog broja bodova računaće se gol razlika.

Meč Spartak - Partizan igra se u malo neobičnom terminu, u subotu od 16,30 časova u Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1851

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.