Komentara: 2
Pregleda: 2176

Rukometaši Spartaka u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

07.06.2017. u 21:40h > 08.06.2017. u 00:09h
Izvor: Subotica.com
U Gornjem Milanovcu danas su odigrana oba polufinalana meča u kojima je prvo Spartak za gol bio bolji od Dinama, a zatim je Crvena zvezda savladala Slogu. Finale je u četvrtak od 18 časova, uz direktan TV prenos.
Rukometaši Spartaka u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

Rukometaši Spartaka su Superligu završili na 4. mestu, što je i bio neki realan domet za ovu sezonu, ali pre toga izborili su se za priliku da se ipak jedan trofej nađe u vitrinama subotičkog kluba.

Korak bliže tom cilju ekipa Slaviše Lakovića je posle pobede nad Dinamom u polufinalu Kupa Srbije. U jednoj teškoj i čitavim tokom neizvesnoj utakmici Subotičani su uspeli da izbore finale, ponajviše zahvaljujući dobroj odbrani i Županjčevim golovima (6). Imao je Spartak i+3 na dva minuta do kraja, ali ipak se strepelo do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Spartak - Dinamo 18:17 (10:10)

Spartak: Abadžić, Delibašić 3, Županjac 6, Petrović, Kosović, Rakocija 3, Đekić 2, Potpara 2, Medić 1, Petrović, Perović 1, Mikić, Stefanović, Radović

Da podsetimo, u poslednjem kolu plejofa Superlige Dinamo je slavio u Pančevu takođe golom razlike, Spartak je tako u direktnom duelu izgubio priliku da završi sezonu na 3. mestu, ali mnogo vredniju pobedu "putari" su večeras ostvarili na poslednjoj stepenici pred borbu za trofej.

U finalu, koje je na programu u četvrtak od 18 časova, Spartak će imati za protivnika trofejnu Crvenu zvezdu protiv koje je ove sezone kroz superligu odigrao četiri meča, dva izgubio, jedan dobio, dok je poslednji završen bez pobednika.

Subotičani u ovaj duel nažalost ulaze sa jednom činjenicom, a to je da su iz oba dosadašnja nastupa u finalu nacionalnog Kupa izašli pogute glave, ali to može i da znači nadu da će ovo biti treća sreća.

Duel za trofej pobednika Kupa Srbije biće prenošen na RTS2.

Rukometaši Spartaka u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2176
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.