Komentara: 1
Pregleda: 1604

Spartak Vojput poražen od Dinama u Pančevu

04.06.2017. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa minimalnim porazom su okončali sezonu. U poslednjem kolu Subotičani su poraženi od Dinama u Pančevu rezultatom 24:23.
Spartak Vojput poražen od Dinama u Pančevu

Domaći tim je  poveo sa 3:0 golovima Banduke, Žujovića i  Ivoševića. Ubrzo su Subotičani pronašli rešenje za dobru odbranu Dinama i pogotcima Jelića i Radovića smanjili prednost na 3:2. Pančevci su bili precizniji u prvih 30 minuta i uspešno držali prednost , pa su na odmor otišli pri vođstvu od 13:8.

U drugom delu meča Spartak Vojput  pružio je  mnogo bolju igru. Delibašić je  bio precizan za 13:9. Šaponjić, ipak na drugoj strani pogađa za visoku prednost od  14:9. Seriju Subotičana otvorio je Županjac i ubrzo su razigrani Putari smanjili na 15:14. Priliku da poravnaju i preokrenu rezultat Subotičani nisu iskoristili. Pančevci su pogotcima Banduke napravili razliku od tri gola 18:15. U samoj završnici utakmice Spartak Vojput odličnom igrom uspeo je da smanji  na samo gol razlike, ali nije bilo vremena za više i Dinamo je minimalnim rezultatom 24:23 slavio u poslednjem kolu šampionata.

Dinamo - Spartak Vojput 24:23 (13:8)

Dinamo: Žujović 8, M. Radovanović 1, Bunjevčević 1, Radanović 2, Stojanović, Ivošević 2, Komlanov, Radulović, Distol 1, Terzić, Barudžić 3, Panić, Slavuljica, N. Radovanović, Banduka 5, Šaponjić 1.

Spartak Vojput: Arđelan, Kosović, Stefanović 1, Đekić 3, Radović 5, Perović 2, Mikić, Potpara 3, Medić 2, Delibašić 1, D. Petrović 1, Županjac 2, Jelić 3, I. Petrović, Rakocija 1, Abadžić.

Po okončanju meča proglašeni su najbolji pojedinci. U domaćem timu Žujović je bio najbolji sa osam postignutih golova, dok se u redovima Spartak Vojputa istakao dobrim odbranama golman Vladimir Abadžić.

Spartak Vojput sezonu je završio na četvrtom mestu sa 19 bodova (nakon plejofa), iza Vojvodine, Dinama i Crvene zvezde.

Rukometaše Spartak Vojputa očekuje još završnica Kupa Srbije koja se igra u Gornjem Milanovcu 7. i 8. juna. Subotičani se u polufinalu sastaju sa Dinamom, dok je drugi polufinalni par  Crvena zvezda  – Sloga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1604
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.