Komentara: 0
Pregleda: 2180

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju PPD Zagreb

12.02.2016. u 12:04h
Izvor: TV Subotica
Rukometaši Spartak Vojputa u subotu na svom parketu u okviru 18. kola SEHA Gazprom lige dočekuju šampiona Hrvatske i klub iz samog vrha evropskog rukometa PPD Zagreb.
Rukometaši Spartaka sutra dočekuju PPD Zagreb

U prvom susretu ove dve ekipe ove sezone odigranom početkom novembra, Zagreb je iskoristio umor zbog gustog rasporeda Subotičana i lako ih savladao rezultatom 36:22. Međutim nakon  dvomesečne pauze i temeljnih priprema za nastavak sezone, „putari“ su spremni da namuče favorita i publici pruže odličnu utakmicu.

Zagrepčani su spoj mladosti i iskustva, predvođeni sa klupe legendom rukometa Veselinom Vujovićem a u svom sastavu pored bronzanih reprezentativaca Hrvatske Stevanovića, Horvata i Šegretića imaju i bivšeg reprezentativca Srbije Dobrivoja Markovića.

Kvalitet je na strani hrvatskog šampiona čega je i svestan strateg subotičana Branislav Zeljković, koji od svojih igrača očekuje maksimalnu angažovanost i kvalitetnu igru.

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju PPD Zagreb

- „Zagreb je svakako u prednosti zbog igračkog kvaliteta, ali imamo u vidu da su u sredu imali izuzetno tešku utakmici u rukometnoj Ligi šampiona i da sigurno postoji doza umora kod njih. Imamo u vidu da moji igrači imaju ogromnu želju da nakon duže pauze odigraju jednu dobru utakmicu. Ono što je najbitnije, mislim da se nećemo obrukati i da ćemo odigrati dobro.“ - rekao je Branislav Zeljković, trener RK "Spartak Vojput"

Jedan od igrača koji će voditi najveću borbu na obe strane terena je Veselin Jelić. Odlični pivot „putara“ sa nestrpljenjem očekuje duel sa favorizovanim Zagrepčanima u kojem će se ekipa, kako Jelić ističe  sigurno boriti svih 60 minuta.

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju PPD Zagreb

- „Svesni smo snage i kvaliteta ekipe Zagreba. Međutim, to ovoj ekipi daje samo motiv više za još žešću i bolju igru. Sigurno je da su oni u ovoj utakmici favoriti, ali je isto tako i sigurno da neće mojoj ekipi faliti borbenosti, želje i bez obzira na rezultat ono što ćemo mi dati to je sigurno borba tokom svih 60 minuta.“ - izjavio je Veselin Jelić, igrač Spartaka

Utakmica Spartak Vojput – PPD Zagreb igra se u subotu od 18,40 časova. Kao i na predhodnim susretima ulaz će biti slobodan za sve ljubitelje rukometa.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2180

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

seha liga

regionalna rukometna liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.