Komentara: 1
Pregleda: 2844

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju lidera SEHA lige

13.11.2015. u 15:14h
Izvor: RTV City
Rukometaši Spartak Vojputa ugostiće u okviru 11. kola SEHA Gazprom lige aktuelnog lidera na tabeli Tatran iz Prešova. Slovaci su u dosadašnjih odigranih 8 utakmica zabeležili svega jedan poraz i to krajem septembra na gostovanju u Skoplju. Utakmica 11. kola SEHA lige igra se sutra od 19h, a ulaz za sve ljubitelje rukometa je slobodan.
Rukometaši Spartaka sutra dočekuju lidera SEHA lige

Slovačka ekipa u Suboticu stiže nakon serije od 4 pobede u SEHA Gazprom ligi i prema svemu do sada prikazanom apsolutni su favoriti. U prvom susretu ove dve ekipe odigranom 9. septembra u Prešovu, Tatran je „putarima“ naneo najubedljiviji poraz ove sezone 42:23.

Iako su domaći igrači svesni snage protivnika, u sutrašnji susret ne ulaze sa unapred podignutom belom zastavicom. Pažljivo su prostudirali igru protivnika i znaju na koji način mogu igrati sa moćnim Slovacima. Trenera Zeljkovića svakako raduje i činjenica da će i u ovom meču moći da računa na sve igrače kao i da su svi maksimalno motivisani da sutra daju svoj maksimum i na kraju izbore pobedu. Utakmica Spartak Vojput – Tatran igra se sutra od 19h, a ulaz za sve ljubitelje rukometa je slobodan.

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju lidera SEHA lige

Strateg subotičkih rukometaša Branislav Zeljković veruje da će njegova ekipa biti u prilici da popravi utisak i pokaže da je ubedljiv poraz u Prešovu bila samo loš dan, te da danas ekipa igra mnogo bolje. Očekuje i da će ekipa odigrati rasterećenije, ali i borbenije nego u prvom meču.

- "Mi smo na gostovanju u Prešovu odigrali izuzetno slabo, a naš sutrašnji protivnik izuzetno kvalitetno. Primili smo 42 gola i izgubili sa 19 razlike. Naš zadatak na sutrašnjoj utakmici je da našom igrom i našim zalaganjem da nije tolika razlika u kvalitetu kao što pokazuje rezultat u Prešovu. Svakako da imamo motiva s obzirom na dešavanja na prvoj utakmici, i verujem da će moji igrači dati sve od sebe da odigramo kvalitetnije nego što smo to igrali u prvoj utakmici. Imamo i pogodnost domaćeg terena, i mi svakako u Subotici igramo kvalitetnije nego na strani. Očekujem puno zalganje mojih igrača i kvalitetnu igru i nadam se da će publika uživati u jednoj pravoj rukometnoj predstavi.“ - izjavio je Zeljković

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju lidera SEHA lige

Prvotimac Spartaka Vukašin Rakocija najavio je bolje izdanje njegove ekipe, a veliki vetar u leđa očekuje od domaće publike: - “Nadam se da će publika doći u što većem broju i siguran sam da ćemo pokazati da nismo tako loši kao što smo odigrali u Prešovu i da ćemo pokazati da možemo se izboriti sa njima.“

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2844

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.