Komentara: 3
Pregleda: 2511

Najava sportskih dešavanja za vikend

14.11.2015. u 08:06h
Izvor: RTV City
Predstojećeg vikenda vrlo malo subotičkih klubova imaće priliku da igra pred svojom publikom, a među njima će ipak biti košarkašice, odbojkašice i rvači.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Košarkaši Spartaka gostuju u Železniku (subota, 17 časova)

Vikend pred nama donosi nam utakmice 8. kola Košarkaške lige Srbije. U Železniku sastaje se lider prvenstva FMP i trenutno predposlednja ekipa na tabeli subotičkog Spartaka. Promena trenera pred meč sa Napredkom bila je pozitivna šok terapija košarkašima Spartaka koji su se u međuvremenu pojačali iskusnim Aleksandrom Vlahovićem koji bi već u Železniku mogao da donese potrebnu širinu u napadu Subotičana. Ipak sa druge strane terena nalaze se košarkaši FMPa koji ove sezone ne znaju šta znači poraz, i koji su već sigurno jednom nogom u playoffu. Sa klupe ih predvodi iskusni Slobodan Klipa a lider na terenu je kapiten Filip Čović. FMP krasi timska igra tokom svih 40 minuta utakmice, a u poslednjem kolu su slavili u Kraljevu protiv ekipe Sloge sa 68:51. Utakmica u predgrađu Beograda na programu je u subotu od 17h.

Rukometaši Spartaka dočekuju lidera SEHA lige (subota, 19 časova)

Rukometaši Spartak Vojputa ugostiće u okviru 11. kola SEHA Gazprom lige aktuelnog lidera na tabeli Tatran iz Prešova. Slovaci su u dosadašnjih odigranih 8 utakmica zabeležili svega jedan poraz i to krajem septembra na gostovanju u Skoplju. Utakmica 11. kola SEHA lige igra se u subotu od 19h, a ulaz za sve ljubitelje rukometa je slobodan. Više detalja u povezanoj vesti.

Rvači Spartaka dočekuju Radnički (nedelja, 12 časova)

Rvači Spartaka u nedelju će u okviru 9. kola Rvačke lige Srbije u Hali sportova ugostiti Radnički iz Sombora. Izabranici Srete Damnjanovića rvaće protiv starih znanaca i trenutno šestoplasirane ekipe prvenstva i eventualno novom pobedom nastavili bi borbu za što bolji plasma pred playoff. Meč između Spartaka i Radničkog počinje u nedelju od 12h.

Fudbaleri Bačke gostuju u Senti (nedelja, 13 časova)

Na krilima dobre serije rezultata, fudbaleri Bačke 1901 u nedelju putuju u Sentu na meč sa istoimenom ekipom u jednom od derbija kola. Izabranici Slobodana Kustudića pred sobom imaju ekipu koja igra promenljivo pred svojim navijačima, te su u dosadašnjih 7 odigranih utakmica kod kuće zabeležili 3 pobede i po 2 remija i poraza. Na tabeli Bačka 1901 zauzima treću poziciju, dok su Senćani trenutno šesti sa tri boda manje u odnosu na subotičke crveno bele. Utakmica Senta – Bačka 1901 igra se u nedelju od 13h.

Fudbalerke Spartaka gostuju u Beogradu (subota, 13,30 časova)

U 11. kolu Superlige Srbije za dame, u Beogradu fudbalerke Spartaka gostuju ekipi Sloga Radnički. Suvereni vladari ženskog fudbala u Srbiji očekuje još jedan susret u kojem će Boris Arsić sigurno promešati karte i uigravati tim za nastavak prvenstva. Sloga Radnički je predposlednji tim na tabeli sa jednom pobedom i 9 poraza. U prvom susretu ove dve ekipe odigranom 6. septembra, Spartak je slavio sa 7:0 pred svojim navijačima i nema sumnje da će biti efikasan i u subotu u Beogradu kada glavni sudija meča Aleksandra Nedeljković tačno u 13:30 označi početak susreta.

Košarkašice Spartaka dočekuju Bor (nedelja, 15 časova)

Košarkašice Spartaka u nedelju na svom parketu dočekuju ekipu Bora.  Plave golubice su u odličnoj formi i u seriji od dve pobede, dok su gošće trenutno jedina ekipa koja ne zna za slast pobede.  Utakmica Spartak – Bor na program je u nedelju od 15h.

Odbojkašice Spartaka dočekuju Vizuru (nedelja, 18 časova)

Derbi Wiener Stadtische super lige zakazan je za nedelju. U 5. kolu parket Hale sportova rezervisan je za dve najbolje ženske ekipe u Srbiji NIS Spartak i Vizure. Obe ekipe su u odličnoj formi u novoj sezoni i ne znaju za poraz. Plave golubice su u sredu izvojevalu sjajnu pobedu u Tventeu i plasirale se u 1/8 finala CEV kupa, a u nedelju ih očekuje aktuelne prvakinje države koje su tokom prošle sezone jedina svoja dva prvenstvena poraza doživele upravo u mečevima sa izabranicama Slobodana Galeševa. Utakmica NIS Spartak – Vizura igra se u nedelju od 18h.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2511

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

sport subotica

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.