Komentara: 0
Pregleda: 1677

Rukometaši Spartaka sigurni protiv Partizana (26:37)

26.03.2017. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
U poslednjom kolu Superlige Spartak je na gostovanju Partizanu zabeležio još jednu sigurnu pobedu i time sačuvao treće mesto pred plejof i borbu za titulu.
Rukometaši Spartaka sigurni protiv Partizana (26:37)

Duel ova dva tima nije imao veliku rezultatsku važnost  s obzirom da se još ranije znalo da Subotičani idu u plejof, dok će se Beograđani boriti za opstanak. Bez obira na to crno-beli nisu podigli zastavu i pružili su sasvim solidan otpor "putarima" koji jesu kontrolisali meč čitavim tokom, ali na kraju nisu bili baš toliko ubedljivi koliko govori njihov plasman na tabeli. Osetilo se da Spartak ne igra punom snagom, pogotovo u drugom delu, a tome u prilog idu i minute igrača koji su budućnost kluba sa severa Bačke.

Partizan - Spartak Vojput 26:37 (11:19)
Isključenja: Partizan 4 min, Spartak Vojput 14 min.
Sedmerci: Partizan 2/1, Spartak Vojput: 1/1.

Partizan: Jovanović, Jokić 3, Živković 1, Stojanović, Radivojević B 3, Radovojević Boris 3, Milenković 3, Milutinović 3, Pižurica 2, Trnavac, Stevanović, Mićić 1, Ivanović 5, Glendža 2, Radović, Perović.

Spartak Vojput:Kosović, Stefanović 3, Đekić 5, Radović 3, Mikić, Perović 7, Stevanović, Potpara 3, Medić 2, Delibašić 1, Petrović, Županjac 2, Jelić 4, Petrović I. 3, Rakocija 4, Abadžić.

Na kraju takmičenja u Superligi šest ekipa je ostvarilo plasman u plejof, odnosno priliku da se bori za titulu, a one su redom, po plasmanu: Vojvodina, Crvena zvezda, Spartak, Dinamo, Sloga i Šamot.

Takmičenje se nastavlja tako što se svi postignuti rezultati i osvojeni bodovi u prvom delu takmičenja, između ekipa iz te grupe, prenose, pa se na osnovu istih utvrđuju nove tabele ekipa u grupama, a dalje takmičenje se nastavlja po dvostrukom bod sistemu.

Subotičani u novu grupu prenose 8 bodova iz pobeda nad Crvenom zvezdom, Dinamom, Slogom i Šamotom. Zanimljivo je da su "putari" sve četiri pobede ostvarili pred domaćom publikom

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1677
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.