Komentara: 0
Pregleda: 2261

Rukometaši Spartaka savladali Požarevac (21:27)

12.12.2016. u 13:06h
Izvor: Subotica.com
Rutinska pobeda rukometaša Spartaka na gostovanju u Požarevcu za održavanje koraka za vodećom trojkom i prvim ovosezonskim ciljem, plasmanom u plejof.
Rukometaši Spartaka savladali Požarevac (21:27)

"Putari" su ušli u seriju dobrih rezultata, pre svega dobre igre, a zatim i rezultata. U poslednjih 5 mečeva za manje od tri nedelje imaju bilans od 4 pobede i jedan tesan poraz od drugoplasirane ekipe. Poslednji u nizu koji je morao da potpiše kapitulaciju, i to još na svom terenu, bio je Požarevac kojeg su izabranici Slaviše Lakovića bez većih problema "arhivirali" i već su u mislima prema narednom protivniku, ekipi Sloge, kojeg dočekuju u Subotici.

Rezultatski neizvestan rukomet igrao se samo u prvih 30 minuta, a već na početku drugog Subotičani su podigli nivo igre i zagospodarili terenom, preuzeli kontrolu meča i rutinski priveli isti kraju.

Meč u Požarevcu će ostati u lepom sećanju mladom golmanu Stefanu Arđelanu koji će debitovao u prvom timu Spartak Vojputa i na 5 minuta do kraja dobio priliku da upiše svoje prve minute u Superligi, što je i mladi Arđelan i iskoristio sa dve odbrane.

Požarevac - Spartak Vojput 21:27 (13:13)

U redovima Spartaka najefikasniji je bio Perović sa 7 uspešnih realizacija, Potpara je postigao 5, po četiri su ubacili Radović i Stevanović, Jelić je stao na broju 3, Županjac na 2, dok su Rakicija i Đekić postigli po pogodak.

U narednom kolu u Suboticu dolazi Sloga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2261
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.