Komentara: 0
Pregleda: 1495

Rukometaši Spartaka bolji od Metaloplastike (21:22)

12.03.2017. u 11:57h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartaka zabeležili su pobedu u Šapcu, boljom igrom u drugom poluvremenu kada su nametnuli svoj ritam i na kraju zasluženo slavili. Odličan je na golu bio golman Petrović dok su se u napadu istakli bekovi Rakocija i Potpara, kao i pivot Jelić sa 5 golova.
Rukometaši Spartaka bolji od Metaloplastike (21:22)

Domaćini su odlično otvorili utakmicu, iskoristili su slab početak Subotičana i stigli do velikih 6:1 u 14 minutu. Spartak Vojput svoj drugi gol na utakmici postiže u 15 minutu, i to sa sedam metara golom Bojana Županjca. Golom Jelića uz dve odlične odbrane Petrovića i sa dva gola Rakocija, Subotičani smanjuju na 8:5 u 22 min. Prednost od tri gola Metaloplastika nije ispušta do isteka prvog poluvremena.

Nastavak utakmice počeo je golom Dragutinovića za 13:9. Subotičani sa dva gola raspoloženog Vukašina Rakocije i golom Marka Perovića prilaze na gol zaostatka 13:12, nakon samo pet minuta igre u drugom poluvremenu. Metaloplastika se vratila na tri gola viška, 15:12, nakon čega je usledio brz odgovor Spartak Vojputa koji su drugim golom Milana Potpare poravnali na 16:16. U sledećem napadu Delibašić donosi prvo vodstvo za Spartak Vojput, 16:17. Usledio je poravnanje rezultata golom Dragutinovića na 17:17 u 45 minutu. U narednih pet minuta nije bilo golova na utakmici. Petrović je odbranio sedmerac Dragićeviću a Potpara prekida post i zabija za vodstvo Subotičana 18:17.

Pet minuta pre kraja na semaforu je stajalo 20:20. Cepelinom koji realizuje Potpara, Subotičani dolaze do novog vodstva 21:20. Dragićević poravnava a Jelić donosi novo vodstvo putarima. Pokušali su domaći u poslednjem napadu da dođu do jednog boda, međutim odličnom igrom u odbrani Subotičani nisu dozvolili šut na svoj gol i zasluženo odneli bodove iz Šapca.

Metaloplastika - Spartak Vojput 21:22 (12:9)
Sedmerci: Metaloplastika 1/0, Spartak Vojput 2/1.

Metaloplastika: Dragićević 5, Vorkapić 3, Milanović 2, Dakić 2, Dragutinović 6, Todorović, Došen, Marinović 1, Bomaštar, Brajović 1, Milenković, Đukić, Jezdimirović 1, Mitrović, Mićić, Bozoljac.

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 1, Kojadinović, Perović 2, Stevanović, Potpara 4, Medić, Delibašić 3, Petrović, Mikić, Županjac 1, Jelić 5, Petrović I., Rakocija 6, Abadžić.

Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još dva kola, a Spartak u pretposlednjem kolu dočekuje Šamot, a zatim gostuje Partizanu. Nakon 22. kola posle kraće pauze nastavlja se plejof i plejaut takmičenje, Spartak je kao četvrti obezbedio borbu za titulu šampiona Srbije.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1495
Povezane teme

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.