Komentara: 0
Pregleda: 2599

Rukometaši Spartak sutra zatvaraju sezonu u SEHA ligi

20.02.2016. u 10:37h
Izvor: TV Subotica
Posle dostojnog otpora mađarskom Vespremu u prethodnom kolu SEHA lige rukometaši Spartak Vojputa u nedelju (18h) dočekuju Meškov iz Belorusije. Biće to ujedno i poslednji meč u regionalnoj ligi.
Rukometaši Spartak sutra zatvaraju sezonu u SEHA ligi

U ovom trenutku Spartak Vojput je deveti na tabeli i u slučaju poraza na toj poziciji će  završiti sezonu. Eventualnim trijumfom protiv favorizovanog protivnika ,,putari’’ bi mogli da preteknu Borac i Vojvodinu ali je za takav scenario neophodno da pomenute ekipe u  preostalim mečevima ne upišu nove bodove.

Važnije od rezultata i plasmana na tabeli je iskustvo igranja u veoma jakoj ligi koje igračima Spartak Vojputa može biti dragoceno u borbi za što bolji plasman u nacionalnom šampionatu. 

Poslednji meč u regionalnom takmičenju pred subotičkom publikom zakazan je za nedelju od 18h. Zahvaljujući kompaniji Vojput svim ljubiteljima rukometa obezbeđen je besplatan ulaz.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2599
Povezane teme

hala sportova subotica

rukometni klub spartak vojput

seha liga

regionalna rukometna liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.