Komentara: 1
Pregleda: 1375

Rukomet: Spartak u subotu domaćin Metaloplastici

08.03.2019. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka sutra od 19 časova, u okviru 19. kola Superlige, dočekuju šabačku Metaloplastiku. Subotičani su vezali dve pobede, a onda je na red došao Dinamo. Mlada ekipa Spartaka nije uspela da napravi iznenađenje u Pančevu, ali će zato protiv Metaloplastike pokušati da se vrate na pobednički kolosek.
Rukomet: Spartak u subotu domaćin Metaloplastici

Malo je nedostajalo rukometašima Spartaka da iznenade lidera i osvoje bodove u Pančevu. Finiš utakmice ipak je pripao razigranom domaćinu koji ove sezone ne zna za poraz. Brzo su Subotičani arhivirali izgubljenu utakmicu i spremno dočekuju novi izazov. Sutra (subota) od 19 časova u Hali sportova ugostiće Metaloplastiku, ekipu koja je trenutno druga na tabeli.

Tim Slaviše Lakovića pokušaće da ostvari pozitivan rezultat i  priključi se gornjem delu tabel koji vodi u plejof. Mlada ekipa subotičkog superligaša iznenadila je Novi Pazar, pa je red da i Šapčani ostanu bez bodova, baš u gradu sportova.

Utakmica počinje u 19 časova, a ulaz je kao i uvek besplatan. I ovog puta ljubitelji rukometa moći će na poluvremenu da vide nove rukometne nade i njihovo umeće na parketu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1375

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.