Komentara: 0
Pregleda: 765

Rukomet: Spartak u subotu dočekuje Železničar iz Niša

18.10.2019. u 18:01h
Izvor: Subotica.com
U subotu od 19 časova rukometaši Spartaka ugostiće Železničar iz Niša. Tim Slaviše Lakovića priredio je odličnu utakmicu protiv Crvene zvezde, potom osvojio bod u Kikindi i zasigurno će i ovog puta prikazati dobru igru i neće razočarati ljubitelje rukometa koji doću da podrže podmlađeni sastav plavo – belih.
Rukomet: Spartak u subotu dočekuje Železničar iz Niša

Rukometaši Spartaka, u okviru 6. kola, dočekuju ekipu Zelezničara iz Niša. Subotičani su uknjižili prošli put pobedu na domaćem terenu, a i ovog vikenda želja je plavo – belih da bodovi ostanu na severu Bačke.

Mladi tim Slaviše Lakovića iz meča u meč pruža dobre partije i upisuje važne bodove. Sutra na megdan razigranim Subotičanima dolaze Nišlije. Nezgodan rival i kao domaćin, ali i na gostujućem terenu. Pokušaće Spartak i ovog puta da upiše pobedu i obraduje vernu publiku rukometa. Podrška sa tribina je uvek dobro došla, pa u subotu svi koji žele da pomognu Spartaku da dođe do novog trijumfa mogu doći u Halu sportova.

Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 765
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.