Komentara: 0
Pregleda: 3018

Rukomet: Spartak u podmlađenom sastavu u novu sezonu

22.09.2017. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
U subotu počinje borba za bodove na rukometnim terenima Srbije. Spartak Vojput u novu sezonu kreće sa podmlađenim timom i već sutra u prvom kolu najjačeg domaćeg takmičenja, Super lige Srbije, dočekuje Požarevac.
Rukomet: Spartak u podmlađenom sastavu u novu sezonu

Utakmicama prvog kola koje su na programu sutra, startuje nova sezona Super rukometne lige Srbije, a Spartak Vojput je dočekuje u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu. Subotičani su protekle sezone bili učesnici plejofa i finalisti Kupa, a s obzirom na promene u igračkom kadru i podmlađivanje tima, ove godine "putari" će imati verovatno drugačiju ulogu.

- Ekipa je znatno podmlađena. U odnosu na prošlu sezonu 11 igrača nam fali. Pripreme su dobro odrađene i zadovoljan sam pristupom i radom mladih igrača. Izuzetno su disciplinovani, ali je evidentno da to još nije na nivou prošle sezone i ne može se očekivati da se ponove prošlogodišnji rezultati. Najveći nedostatak ove ekipe jeste iskustvo, ali se nadam i očekujem da će tim biti mnogo bolji u drugom delu šampionata – kaže Slaviša Laković, šef stručnog štaba subotičkog superligaša.

Spartak Vojput, sezona 2017/18: Golmani - Vukašin Pjevalica (2000), Abadžić Vladimir (1987), Arđelan Stefan (1996), zatim igrači Trivunov Nikola (1998), Bošković Savo (1995), Peić Tukuljac Željko (1998), Pernar Marko (1992), Perović Marko (1993), Gačević Spasoje (1997), Mikić Aleksa (1999), Potpara Milan (1996), Egić Nikola (1995), Kojadinović Uroš (2000), Radosavljevič Uroš (1992), Kolundžić Uroš (2000), Leovac Filip (1997), Stefanović Nikola (2000), Petrović Ilija (1996), Kurteš Aleksandar (1994), Rosić Nikola (2000).

Spartak Vojput je tokom priprema odigrao nekoliko utakmica kako bi se novi tim uigrao što bolje za predstojeća iskušenja i borbu za bodove.

- Kvalitetno i dobro smo radili tokom pripremnog perioda. Odigrali smo osam kontrolnih utakmica koje su donele dosta razloga za optimizam, ali će u prvenstvu sigurno teže ići, kada počne borba za bodove, jer je ovo zaista mnogo mlada ekipa. Verujem da će se sav rad isplatiti, jer ovaj tim ima potencijala i ako nastavi ovako zasigurno će biti ozbiljna ekipa za visoke domete – rekao je Laković.

Spartak Vojput u prvom kolu dočekuje Požarevac, a utakmica se igra sutra u Hali sportova, od 19 časova. U drugom kolu, koje je na programu 30. septembra, "putari" gostuju u Požegi, gde će snage odmeriti sa Slogom, a zatim slede dva meča na domaćem terenu, kada im u goste dolaze Šamot, pa Obilić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3018

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.