Komentara: 1
Pregleda: 845

Rukomet: Spartak slavio u drugom meču finala plejofa, majstorica se igra u sredu

05.06.2023. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka u drugoj finalnoj utakmici plejofa slavili su protiv Uba rezultatom 34:26 i tako izborili majstoricu koja će odlučiti putnika u viši rang. Ekipa Slaviše Lakovića je pokazala odličnu igru koja joj je donela pobedu i priliku da se bore za ulazak u Arkus ligu, među najbolje u Srbiji.
Rukomet: Spartak slavio u drugom meču finala plejofa, majstorica se igra u sredu

Meč su bolje otvorili gosti sa Uba i stekli prednost od dva razlike, ali su domaći igrači brzo konsolidovali redove i uspeli da izjednače. Odličnom odbranom zaustavili su manevar Ubljana i preokrenuli rezultat u svoju korist gde su na odmor otišli uz šet golova prednosti – 17:11.

U nastavku se vodila borba, pokušavali su gosti da smanje prednost Subotičana, ali bezuspešno. Rešeni da se izbore za izjednačenje i dođu do šanse kako bi igrali i treći meč igrači Spartaka su bili nepogrešivi kako u odbrani tako i u napadu i na kraju zasluženo slavili sa 34:26.

Spartak - Ub 34:26 (17:11)

Spartak: Starčević, Momić 5, Miskin 4, Panić, Marić, Ivić, Potpara 5, Gašić, Spremo 1, Radosavljević 10, Perazić, Bukvić, Živković 4, Stevović 5, Laković, Maksimović.

Ub: Ranković, Radovanović S.1, Anđelić 2,  Jovanović N. 1, Ikonić, Radovanović G. 3, Žarković 1, Pantić 6, Jovanović L., Petrović 3, Trivić, Đerić, Panovski 8, Stojanović 1, Drobnjaković, Bogunović.

U prvom meču Ub je slavio rezultatom 25:22. Treći susret ove dve ekipe igra se u sredu, 7. juna na Ubu od 19:30.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 845

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.