Komentara: 0
Pregleda: 948

Rukomet: Spartak poražen od Partizana

03.03.2020. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka posle preokreta ostali bez bodova u Beogradu. Partizan boljom igrom u nastavku došao do pobede.
Rukomet: Spartak poražen od Partizana

Rukometaši Spartaka poraženi su od Partizana u Beogradu rezultatom 20:18. Iako su Subotičani prvi deo utakmice rešili u svoju korist golom razlike, nastavak meča pripao je domaćinu koji je slavio u 19. kolu Superlige Srbije.

Početak meča pripao je domaćem timu, ali se Spartak razigrao i uspeo da preuzme vođstvu u završnici prvog dela. Grešili su igrači Partizana što je otvorilo pur razigranim Subotičanima ka golu Trnavca i na pauzu se otišlo uz gol prednosti za tim Slaviše lakovića.

U drugom delu se vodila velika borba gde se igralo gol za gol. Neizvesno je bilo do samog kraja, a onda su precizniji domaćini stigli do pobede od 20:18.

Partizan – Spartak 20:18 (10:11)

Partizan: Trnavac 1, Gudurić, Živković 4, Vižlina, Maksić 2, Gojković 2, Cvijetić, Minić 3, Petrić 6, Vujićić 1, Baćanović, Bajčeta, Pižurica, Grubić, Mićić 1, Varga.

Spartak: Arželan, Bižić, Skuban 2, J. Peić Tukuljac, Ž. Peić Tukuljac 2, Šukić 5, Ilić, Đurović, Vuković 3, Karan 3, Ilić 1, Oljača, Kojadinović 2, Kolundžić, Kurteš.

U narednom 20. kolu Spartak dočekuje Novi Pazar. Utakmica se igra u subotu, 7. marta, od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 948
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.