Komentara: 0
Pregleda: 226

Rukomet: Spartak i Kolubara igrali nerešeno

14.02.2024. u 08:48h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u 14. kolu Super B lige odigrao nerešeno 24:24 sa Kolubarom iz Lazarevca. Iako je domaći tim imao prednost u uvodnom delu utakmice, gosti su preokrenuli i do kraja uspevali da održe vođstvo od dva do tri gola, u finišu utakmice Subotičani su serijom od četiri gola stigli do vrednog boda.
Rukomet: Spartak i Kolubara igrali nerešeno
Foto: Ilustracija, arhiva

Poveo je Spartak sa 2:0 golovima Ćosića i Marića,a onda su Jovanović i Vujošević iskoristili svoje prilike i izjednačili. Usledio je period dobre igre gol za gol i sve do 23. minuta kada su Lazarevčani uspeli da kod rezultata 10:10 stigli do prve prednosti i prokrenuli rezultat u svoju korist. Izjednačili su Subotičani, međutim Kolubara sa dva gola dolazi do nove prednosti koja je za domaćina bila nedostižna do pauze – 13:14.

U natavku utakmice Kolubara je sa dva brza gola povećala prednost. Trgli su se Subotičani i brzo vratili u igru uz tri gola koja su im donela poravnanje 16:16 u 38. minutu. Nakon toga sledi izjednačena borba do same završnice kada gosti dolaze do novog vođstva. I dok se činilo da će bodovi otići u Lazarevac, Spartak je pokazao da nikom neće biti lako u Subotici i uspeo da uz dobru odbranu i još bolji napad dođe do izjednačenja za konačnih 24:24.

Spartak – Kolubara 24:24 (13:14)

Spartak: Vojvodić, Marić 1, Potpara 3, Maksimović, Kuburović, Miskin 3, Spasić 1, Laković 3, Spremo 1, Bukvić 2, Ivić, Ćosić 9, Cmiljanović, Kolarić, Radojičić, Milanković 1.

Kolubara. Radovanović, Filipović 1, S. Đorđević, M. Jovanović 2, Mi. Jovanović 2, Martinović, Mikić 8, S. Đorđević, Vujošević 4, Pribišević, Đurđević 2, Marjanović, Cmiljanić, Vuković 1, Šmigić 4, Trivić.

Spartak u narednom kolu, koje je na programu za vikend  gostuje u Gajdobri gde se sastaje sa ekipom Hercegovca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 226
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.