Komentara: 0
Pregleda: 981
Foto

Rukomet: Proleter bolji od Spartaka (29:34)

18.10.2021. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka upisali su novi poraz. Bolji od Subotičana bio je Proleter iz Zrenjanina i slavio rezultatom 34:29 u 5. kolu Arkus lige Srbije.Iako je domaći tim bolje otvorio meč, gosti su prokrenuli u svoju korist i na kraju odneli bodove.
Rukomet: Proleter bolji od Spartaka (29:34)

Spartak je bolje otvorio utakmicu i stekao prednost gde je posle 10. minuta igre na semaforu stajao rezultat 7:3. Činilo se da će konačno Subotičani krenuti na pobednički kolosek, ali se ta prdnost od četiri gola prednosti brzo istopila i Proleter je stigao do izjednačenja. Vodila se borba gol za gol i na odmor se otišlo uz minimalnu prdnost Spartaka – 15:14.

Nastavak meča pripao je Zrenjanincima. Boljom igrom kako u napadu tako i u odbrani, uz greške domaćina gosti su stigli do pobede 29:34.

Spartak Proleter 29:34 (15:14)

Spartak: Simić, Papeš Bogosavljev, Spremo 5, Radosavljević 5, Ivić, Stanković 1, Novaković, Skuban 1,, Suvajdžić, Kovačević 2, Jevtović 5, Terzić 1, Vojvodić, Poptara 9 Latković, Radović.

Proleter: Stoiljković, Korlaš, Barjaktarović 2, Antelj, Rnić 3, Toškov, Popović, Antić 6, Terzić 2, Krivošija 4, Jovanov, Pavlović 4, Živković, Kolundžić 6, Ivanovski 7, Kovačević.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa ekipom Partizana.

 

Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter Rukomet: Spartak - Proleter
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 981
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.