Komentara: 0
Pregleda: 904

Rukomet: Poraz Spartaka od Metaloplastike (21:17)

01.03.2018. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Spartak Vojput poražen je od Metaloplastike u Šapcu rezultatom 21:17, u okviru 17. kola Superlige Srbije. Domaći tim je imao prednost od samog početka i istu uspeo da je sačuva do samog finiša, pa su bodovi ostali u Šapcu.
Rukomet: Poraz Spartaka od Metaloplastike (21:17)

Metaloplastika je povela, a potom i udvostručila prednost. Vođstvo od dva gola domaći tim je imao do 6. minuta kada je konačno Radosavljević iz kontre uspeo da zatrese mrežu protivnika i smanji prednost.

Perović je bio precizan sa sedam metara i poravnao na 2:2 u 11. minutu. Vodila se velika borba, Šapčani su ponovo stekli prednost,a raspoloženi golman Mitrović bio je nesavladiv.

U finišu prvog dela domaći tim je imao prednost od tri gola (10:7), Spartak nije iskoristio svoje šanse i na odmor se otišlo uz plus pet za Metaloplastiku.

I u nastavku su Šapčani bili precizniji, a dobra odbrana nije dozvolila Subotičanima da ugroze stečenu prednost. U 37. minutu na semaforu je stajo rezultat 14:10. Uspeli su "putari" da se približe na samo dva razlike kod 19:17, ali je ipak završnica utakmice pripala domaćinu koji je slavio rezultatom 21:17

Metaloplastika - Spartak Vojput 21:17 (12:7)

Metaloplastika: Mitrović, Vladisavljević, Arsić,Trninić,, Gojković 3, Matičić 5, Dakić 3, Pisarić, Vorkapić 2, Milić 3, Došen, Brajović 4, Jezdimirović, Đukić, Todorović, Trkulja 1.

Spartak Vojput:Abadžić, Radosavljević 1, St. Dimitrić 3, Sl. Dimitrić 1, Potpara 4, Gačević 1, Petrović 1, Leovac, Arđelan, Perović 5, Kurteš 1, Pernar, Kojadinović, Peić Tukuljac, Ristić, Stefanović.

Spartak Vojput u narednom 18. kolu koje je na programu u subotu 3. marta u Hali sportova dočekuje Partizan. Utakmica počinje u 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 904
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.