Komentara: 10
Pregleda: 8880

Ruglo u Dudovoj šumi

09.07.2013. u 12:20h
U najlepšem delu u Dudovoj šumi stoji i opominje napušteni restoran koji i zvrlji kao avet i opominje nadležne, a sve će biti tako dok se ne dogodi neka nesreća pa će tek onda se traže odgovorini i ko je nadležan da održava nadgleda napušteni restoran u bivše svlačionice FK "Zorka" u Dudovoj šumi. To mesto je leglo zaraze i potrebno je reagovati pre nego što se desi nešto neželjeno...
Ruglo u Dudovoj šumi

Rekreativci koji su u jutarnim časovima odlaze u Dudovu šumu strahuju da ih ne napadne neki pas koji je ostao u napuštenom restoranu preko noći, ili da dožive vređanje nekog pijanog beskućnika koji je tamo prenoćio.

U tom objektu se skupljaju psi lutalice, mladi koji se možda i drogiraju, skitnice i beskućnici, a možda i neki nasilnici.

Da je neko zainteresovan za bezbednost građana koji koriste trim stazu i sprave trebao bi doći ujutro da vidi kako to izgleda i naravno da se nešto preduzme kako bi se rešilo ruglo koje narušava izgled inače najlepšeg dela u šumi i koji je pored staze koja je zadovljstvo za rekreativce da je koriste.

Ruglo u Dudovoj šumi

Komunalnu policiju kao da ne interesuje ovaj objekat, mada bi trebalo i nekad da prođu tuda i vide šta se tamo događa i koji su to nesavesni građani koji svoje ljubimce pse puste da se kreću bez zaštite i nadzora, što uliva strah kod rekreativaca koji dolaze u Dudovu šumu, pogotovo u jutarnjim časovima u ove vrele letnje dane.

Ne znam da li je za za ovaj objekat nadležno JKP "Čistoća i zelenilo" čiji radnici svako jutro dolaze da čiste jezero i prolaze pored napuštenog objekata kao da ih uopšte ne interesuje? Potpisnik ovih redova je bio svedok kad je napušteni rotvajler napao građanina koji je šetao u jutarnjim časovima, kao i pudlicu koja je bila sa njim i samo srećom nije se dogodila nesreća.

Ruglo u Dudovoj šumi

Pošto je objeket napušten i odnešeno je sve što se moglo odneti sa njega najbolje ga je srušiti i tu površunu prolagoditi ostalim objektima.

Ne znamo ko je nadležan i za drvenu trim stazu koja je svoje odslužila i preživela i trebalo bi urediti ili skinuti neke sprave jer na nekima od njih mladi se penju i dokazuju vršnjacima ne razmišljajući da se može dogoditi neka nesreća.

Neko ko je nadležan trebao bi i da dođe u Dudovu šumu i se uveri kakva je tamo situacija i da preduzme neke korake kako bi se preventivno delovalo i sprečile nesreće.

Ruglo u Dudovoj šumi

Ruglo u Dudovoj šumi

Ruglo u Dudovoj šumi

Ruglo u Dudovoj šumi

Ruglo u Dudovoj šumi

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 8880

Povezane zviždaljke

Povezane teme

dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.