• Pregleda: 7974

Rudić ulica zatvorena za saobraćaj za vikend

Obaveštavaju se vozači da će od subote u 20 časova do nedelje u 14 časova Rudić ulica biti zatvorena za saobraćaj.
Rudić ulica zatvorena za saobraćaj za vikend

Međunarodni dan bez automobila obeležava se u nedelju, 22. septembra, i u Srbiji pod sloganom „Pešačite sa nama“, a ideja o danu bez saobraćajnih gužvi rodila se još tokom naftne krize 1973. godine.

Obeležavanje Svetskog dana bez automobila ima za cilj podizanje svesti javnosti o opasnosti od prevelikog zagađenja životne okoline, ukazivanje na sve ozbiljnije klimatske probleme i sve veću štetu koju pravimo ozonskom omotaču, kao i promovisanje ekološkog i zdravog načina života.

Međunarodnoj manifestaciji "Dan bez automobila" za vikend se pridružuje i Subotica tako što će na nepuna 24 časa zatvoriti jednu od ulica u užem centru grada i to Rudić ulicu, u vremenskom periodu od subote u 20 časova pa sve do nedelje u 14 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

15
AlwaysUltra Odgovori
Kada će se otvoriti Nušićeva ulica ? (iza pozorišta)

Kada će se završiti onih par desetina metara "levog skretanja" u Braće Radića , koje se rade već nekoliko meseci ?

Hvala na informacijama
Popa
Da li je moguce da to rade toliko dugo nesposobnjakovici.Kao da prave tunel
Alen
Sta će onima koji su Van zemlje raskrsnica Braće Radića i Maksima Gorkog, ili Nušićeva ulica na korišćenje. Verovatno u Engleskoj se nikada ne zatvaraju ulice, osim kada pukne petarda!
As
Do 25.12. tako rekoše...
bojan
6 meseci 10 metara za skretanje u desno...
Vesic sistem!
AlwaysUltra
Alen

Dakle - vaše je pitanje nesumnjivo inspirisano večerašnjim voždovim monologom (ne znam da li ih neko broji u zadnjih 7 godina) na jednoj od njegovih TV stanica s čijih ekrana se ne skida dan i noć. Mislim , na pitanja na koja nemate odgovor odgovarate pošalicama kojima su Kursadžije nekoć "zasmejavale" gledalište priključeno na infuziju TV Pink.
U UK može da pukne jedino skandal zbog kojeg se doživotno gubi reputacija i izgledi za obnašanje bilo koje javne uloge , a "male" zgrade poput Krhotine (300m) , VokiToki , Rende , Skalpela i najnovijeg kolosa Pinacle niču za max par godina , bez ijednog dana zatvaranja jednog metra ulice. Zašto je to važno nekome iz Subotice ? Zato što će uskoro gledati te zgrade uživo dok ide na posao u ovoj propaloj zemlji okruženom ćudljivim Atlantikom. A vi naravno možete bacati petarde do mile volje u gradu u kojem je završetak zgrade od 2 sprata viševekovni posao - pa da proslavite za života ono što doživeti nećete.

Hvala najlepše iz L ...
Zaim Odgovori
Koja glupost, tek ćete sada napraviti saobraćajnu gužvu.
Na kazivanje na sve ozbiljnije klimatske probleme i sve veću štetu koju pravimo ozonskom omotaču, kao i promovisanje ekološkog i zdravog načina života treba malo bolja i originalnija ideja, ovo je već vrlo ofucano.
Kako ću ja sada da popijem moju uobičajenu jutarnju nedeljnu kafu sa ratlukom koju pijem uvek nedeljom u Rudić ulici, a obavezno se parkiram 2 metra pored mog stola.
Trovach
A mlecna pijaca u nedelju? Kako ce smanjenju zagadjenja doprineti to da ce gradjani sada tamo ici zaobilaznim deonicama i potrositi vise goriva.
Vlado
Subotica cele godine promovise ekologiju zatvaranjem ulica. Evo Maksima Gorkog rekonstrukcija traje 6 meseci umesto dve nedelje. Jedva nesto da i rade. U Japanu se mnogo veca i ozbiljnija rekonstrukcija uradi preko noci, bukvalno u roku od 24 sata
psihopata Odgovori
Bravo!
To je isto kao da se hvalis da ucestvujes u humanitarnoj akciji u kojoj ces dati 1 dinar.
Nemam reci....
Majmun Odgovori
Sve ste rešili zatvaranjem jedne ulice! Ne mogu da verujem.
Ottó Odgovori
a kad ce vec zavrsiti obilaznicu ili Y krak ? to je od veceg znacaja za svakoga
AlwaysUltra
Drug Kern svakog 1.aprila završio !!
Setite se , nije davno bilo !!
Upitnik Odgovori
Međunarodni dan bez automobila?!
U Subotici će se zatvoriti jedna ulica?
Šta će time postići?
Neće li to prouzrokovati preusmerenja vozila verovatno dužom putanjom i time napraviti kontraefekat?
Ja sam ja Odgovori
Ja kradem naftu tako da me boli dupe,mogu do mlecne sa Teslinog preko Kelebije a vi zatvarajte ceo grad.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.