Komentara: 3
Pregleda: 2370
Foto

RPK Subotica domaćin tribine za poljoprivrednike

23.03.2016. u 14:16h
Izvor: TV Subotica
Odbor za poljoprivredu Regionalne privredne komore Subotica u saradnji sa Narodnom bankom Srbije organizovao je tribinu za poljoprivredne proizvođače. Tribina je održana u okviru programskih aktivnosti RPK Subotica koje se realizuju zajedno sa malim i srednjim preduzećima i drugim radnim organizacijama.
RPK Subotica domaćin tribine za poljoprivrednike

Odbor za poljoprivredu tokom 2016. godine ima nameru da pokrene niz značajnih pitanja koja su u interesu razvoja poljoprivrede, a na današnjoj tribini bilo je reč o tri teme koje su aktuelne, a odnose se na finansiranje i investiranje u poljoprivredu:  kreditiranje poljoprvirede, dobrovoljni penzioni fondovi i evropski fondovi za poljoprivredu.

Činjenica je da je poljoprivreda tokom godina bili zanemarena, iako je jedan od motora koji pokreće posrnulu privredu Srbije. Reorganizacijom komorskog sistema, veliki značaj pridaje se edukaciji poljoprivrednika i podizanju nivoa njihove konkurentnosti na tržištu. Iz tog razloga u RPK Subotica veruju da su pristupni evropski fondovi namenjeni poljoprivrednicima budućnost razvoja ove grane ali i privrede naše zemlje.

RPK Subotica domaćin tribine za poljoprivrednike

Regionalna privredna komora planira da u predstojećem periodu organizuje dodatnu edukaciju o načinu apliciranja i pisanja projekata za pristupne fondove EU namenjene poljoprivrednicima.

Izvor: TV Subotica
Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike Tribina za poljoprivrednike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 2370
Povezane teme

poljoprivrednici

regionalna privredna komora

tribina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.