Komentara: 1
Pregleda: 3316

Rotari klub raspisao Konkurs za dodelu stipendija

16.10.2015. u 15:54h
Izvor: Subotica.com
Rotari klub raspisao Konkurs za dodelu stipendija

Sledeći osnovna načela ovog međunarodnog udruženja koja se sastoje iz pružanja humanitarne pomoći, podsticanja visokih etičkih standarda u svim profesijama i unapređenja dobre volje i mira u svetu, Rotari klub Subotica je i ove godine humanitarnim akcijama obezbedio sredstva i raspisao Konkurs za dodelu stipendija za školsku 2015/2016. godinu za najuspešnije učenike i studente iz Subotice. Na ovaj način Rotari klub želi da dá svoj doprinos i podršku edukaciji i znanju mladih koju smatra ključnom za dobrobit našeg okruženja.

Ove godine dodeljujemo četiri stipendije i to dve za učenike srednjih škola u iznosu od 7.000 dinara mesečno i dve za studente Fakulteta ili Visokih škola strukovnih studija u iznosu od 8.000 dinara mesečno. Pravo učešća imaju učenici i studenti koji pohađaju Fakultete, Visoke škole strukovnih studija  i Srednje škole čiji je osnivač Republika Srbija i čije je mesto prebivališta Subotica. Konkurs će biti otvoren do 1. decembra, a sve informacije i konkursna dokumentacija mogu se naći na sajtu Rotari kluba Subotica.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su se uključili i ove godine u naše humanitarne akcije i pomogli nam da obezbedimo potrebna sredstva i realizujemo projekat stipendiranja najuspešnijih đaka i studenata Subotice, izjavio je Gabor Dudaš, predsednik Rotari kluba Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3316

Povezana vest

Povezane teme

stipendije

rotary klub

konkurs za dodelu stipendija

rotari klub subotica

stipendiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.