Komentara: 3
Pregleda: 3073

Rotari klub iz donacija prikupio sredstva za stipendije

24.09.2015. u 11:34h
Izvor: Subotica.com
Za vikend je na Paliću održana manifestacija "Berbanski dani" koju je posetio oko 6.000 ljudi, a prvog dana je održana tradicionalna humanitarna akcija Rotari kluba Subotica “Plodovi humanosti”.
Rotari klub iz donacija prikupio sredstva za stipendije

Posetioci su pružili svoju podršku ovoj humanitarnoj akciji donirajući je bonovima za piće i hranu koju su pripremali članovi Rotari kluba Subotica. Na ovaj način prikupljena su sredstava za četiri stipendije  za koje će biti ispisan konkurs početkom oktobra meseca.

Rotari klub Subotica se zahvalio svima koji su dali svoj doprinos, kako kažu, jednoj od najvećih humanitarnih akcija u ovom regionu i ujedno apelovali na pojedince i organizacije da uvek kada je moguće, onoliko koliko je moguće, učine dobro i šire dobro i na taj način oplemene okruženje u kojem žive.

Iz Rotari klub Subotica napominju da ukoliko još ima onih firmi ili organizacija koje žele da doniraju sredstva za ovu akciju, to još uvek mogu da učine do objave konkursa za stipendije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3073

Povezana vest

Povezane teme

humanitarna akcija rotari kluba

rotari klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.