Komentara: 28
Pregleda: 9584
Foto

Roditelji đaka OŠ „Sečenji Ištvan“ protestovali - „Ne želimo novi Ribnikar“

22.01.2024. u 18:35h
Izvor: Subotica.com
Roditelji đaka OŠ „Sečenji Ištvan“ protestovali - „Ne želimo novi Ribnikar“

Oko tridesetak roditelja učenika OŠ „Sečenji Ištvan“ okupili su se danas ispred škole da iskažu nezadovoljstvo zbog incidenta koji se desio prošle nedelje kada je učenik osmog razreda navodno pretio nastavnicima i školskim drugovima.

Roditelji su ponovili da problem postoji već godinama, da nisu zadovoljni kako se rešava i zato su postavili ultimatum školi da neće puštati svoju decu na nastavu dok je on tu. Takođe, tražili su da direktorka škole izađe i da im se obrati, ali se to nije desilo.

Roditelji đaka OŠ „Sečenji Ištvan“ protestovali - „Ne želimo novi Ribnikar“- Nasilje nad mojim detetom traje od petog razreda. Pokušavali smo na sve načine da smirimo situaciju, da se izmire, moje dete mu se izvinulo ali to se opet nastavilo. Dete pravi probleme, a ostali đaci ispaštaju – ispričala je jedna majka. – Izreklo je navodno strašne pretnje. To je sve prenela jedna devojčica, a od šoka šta je čula, nastavnica hemije je čas držala pod ključem. Moja poruka je – šta bi roditelji dece u Ribnikaru dali da su imali ovakve informacije?!  Ne želimo da budemo novi Ribnikar! Zbog toga smo rekli da decu nećemo puštati u školu, pa neka vide kako će pravdati celom odeljenju.

I ostali roditelji su saglasni da dečaku treba pomoć i apeluju na školu da učini sve da njihova deca i nastavni kadar budu bezbedni.

Roditelji đaka OŠ „Sečenji Ištvan“ protestovali - „Ne želimo novi Ribnikar“

- Strepimo kad pošaljemo dete, hoće li se vratiti kući ili ne. Šta treba da radimo, da sedimo sa decom u klupama. Besni smo na školu što se ne oglašava, što danima da čekamo na informacije. Da li treba da sačuvamo decu ili treba da čuvamo ugled škole? Moje dete ne zna zašto ja njega danas nisam pustio u školu. Kako da mu objasnim da možda neko hoće da ga ubije – revoltirano se pitao jedan otac.

Roditelji đaka OŠ „Sečenji Ištvan“ protestovali - „Ne želimo novi Ribnikar“

Više o ovoj temi pročitajte u povezanoj vesti. Gde vam prenosimo reakcije roditelja, zvaničan odgovor Škole, policije..

Izvor: Subotica.com
Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom Protest ispred škole "Sečenji Ištvan" povodom incidenta sa učenikom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 meseca i 1 nedelju
Komentara: 28
Pregleda: 9584

Povezana vest

Povezane teme

vršnjačko nasilje

osnovna škola sečenji ištvan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.