Komentara: 2
Pregleda: 3549

Restoran "Paligo palata" donacijom Crvenom krstu iskazao društvenu odgovornost

14.02.2024. u 09:44h
Restoran "Paligo palata" donacijom Crvenom krstu iskazao društvenu odgovornost

Restoran "Paligo Palata" donirao je 50 paketa hrane porodicama i pojedincima kojima je topli obrok neophodan. Ovim velikodušnim gestom, restoran ne samo što ističe svoju odgovornost u poslovanju, već i aktivno doprinosi rešavanju socijalnih izazova.

- U srcu naše poslovne misije uvek je bila želja da stvorimo prostor gde se ne samo uživa u vrhunskoj kuhinji, već gde se oseća i duh toplote i povezanosti. Naša donacija Crvenom krstu predstavlja produžetak ove misije, jer verujemo da se prava snaga nalazi u zajedništvu i brizi za druge. Nadamo se da će ova  gesta ljubaznosti pružiti podršku i olakšati svakodnevni život onima kojima je to najpotrebnije - objašnjava Zoran Nikutović, menadžer restorana.

Restoran "Paligo palata" donacijom Crvenom krstu iskazao društvenu odgovornostRestoran nalazi se u srcu Palića, na Horgoškom putu 81/b, a u sklopu restorana nalazi se i veliki parking za goste. Za više informacija i rezervacije možete pozvati na broj telefona 066/653-0379 ili posetiti njihov sajt, Fejsbuk stranicu i Instagram profil.

Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3549
Povezane teme

narodna kuhinja

donacija crvenom krstu

crveni krst subotica

paligo palata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.