Komentara: 0
Pregleda: 4917

Rešava se problem reklamacija na kvalitet uglja

03.03.2013. u 05:05h
Izvor: SuMedija
Udruženje penzionera čini sve što je moguće da reši žalbe oštećenih penzionera koji su dobili nekvalitetan ugalj. Kakvo je stvarno stanje isporučenog uglja i koliko je žalbi stiglo na adresu udruženja za “Subotičke novine” priča predsednica Udruženja penzionera Subotice, Dragica Lučev.
Rešava se problem reklamacija na kvalitet uglja

Ona kaže Udruženje svake godine, uz veliki trud pokušava da penzionerima njihovog omogući kupovinu uglja na odloženo plaćanje i da im obezbedi cenu prema njihovom standardu.

- Ugalj stiže direktno iz rudnika Kolubara, sa kojim Gradsko udruženje ima godišnji ugovor o isporuci uglja . Ugalj se vagonima ŽTP-a dostavlja našem razvozniku drvari "Tabu", sa kojom takođe imamo ugovoro trajnoj poslovnoj saradnji, a koja razvozi ugalj na adrese kupaca. Međutim Udruženje nema uvid u utovar uglja iz rudnika, kao ni utovar i transport do kupaca - kaže Dragica Lučev.

Uprkos tome, predsednica Dragica Lučev pokušava da izađe u susret kupcima koji reklamiraju ugalj.

- Baš radi toga, osnovana je komisija koja po žalbi kupaca dolazi na mesto isporuke i vrši proveru reklamacije. Direktno sam se obratila i odgovornima u rudniku, sa kojima imamo dugogodišnju saradnju, pa pokušavamo da nesporazum oko lošeg kvaliteta uglja rešimo na zadovoljstvo prodavca i kupca, pri čemu smo imali u vidu da je prema opštim uslovima prometa robe kod ugljene prašine dozvoljena reklamacija do 10 procenata po jednoj toni. Primedbi je bilo svake godine, ali svim penzionerima koji su se žalili pokušali smo na svaki način da rešimo reklamaciju, da budu zadovoljni - priča Dragica Lučev

Ona naglašava da su svesni da penzioneri od svojih malih penzija izdvajaju veće iznose za ogrev, pa su im vrata udruženja i u buduće otvorena za sve reklamacije.

- Penzioneri koji imaju bilo kakav problem sa ogrevom neka dođu u Udruženje penzionera i obrate se meni kao predsedniku, da pokušam da rešim njihov problem - kaže Dragica Lučev.

Svi penzioneri koji nisu zadovoljni kvalitetom isporučenog uglja mogu da se obrate Udruženju penzionera od 8-11 časova u ulici Save Šumanovića br.2 ili na telefon 525-196.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4917

Povezana vest

Povezane teme

ugalj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.