• Pregleda: 6310

Repertoar Narodnog pozorišta za jun

Na Sceni Jadran tokom juna održaće se 14 predstava, bez gostujućeg teatra. U ovom mesecu pozorišna publika biće u prilici da pogleda jednu premijeru i završni koncert sezone.
Repertoar Narodnog pozorišta za jun

Drame na srpskom i na mađarskom jeziku ovog meseca imaće po sedam nastupa, a 15. juna će biti održani svečani program povodom završetka pozorišne sezone 2015/16.

Prva, ujedno i jedina premijera u maju, ali i sezoni, biće u petak, 3. juna, kada će subotička publika biti u prilici da pogleda predstavu "Bosonogi u parku" po tekstu Nila Sajmona, a u režiji Jovane Tomić. U predstavi "Bosonogi u parku" igraju: Jana Milosavljević, Dimitrije Dinić, Suzana Vuković, Vladimir Grbić i Milan Vejnović.

Prva repriza ove predstave biće 5. juna (nedelja), dok će druga biti 11. juna.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja biće u prilici da pogledaju predstave kao što su "Vrla Nova 2016", "Sećanej vode", "Iza kulisa", kao i "Ča Grgina huncutarija" koja će biti održana u HKC "Bunjevačko kolo".

U nastavku možete da pogledate kompletan junski repertoar.

Cene ulaznica i radno vreme blagajne

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početak predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.