• Pregleda: 3252

Repertoar Narodnog pozorišta za januar

Prvog meseca u 2020. godini, u Narodnom pozorištu igraće se devet predstava, među kojima će se dva puta izvesti "Sakati Bili sa Inišmana" i "Crni Petar", predstave koje su premijerno izvedene u decembru.
Repertoar Narodnog pozorišta za januar

Pozorišni repertoar za ovaj mesec, otvoriće predstava "Sakati Bili sa Inišmana" Drame na srpskom jeziku u sredu, 15. januara, na sceni "Jadran", s početkom u 19:30 časova, a predstava biće izvedena još jednom u toku meseca, odnosno 27. januara.

Narednog dana, 16. januara, igraće se predstava "Crni Petar" Drame na mađarskom jeziku, koja će biti na programu i 22. januara.

Publika će u toku januara biti u prilici i da pogleda višestruko nagrađivanu predstavu "Zla žena", zatim "Radničku hroniku", "Konopac" i "Ukroćenu goropad", a kada su u pitanju predstave na mađarskom jeziku, na repertoaru su "Ljubičasti bagrem", "Dama iz Maksima" i "Novi svet".

Ulaznice po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na blagajni pozorišta, svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436. Đaci, studenti i penzioneri imaju ulaznice sa popustom i one koštaju 250 dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.