Komentara: 0
Pregleda: 4746

Repertoar Narodnog pozorišta za april

04.04.2016. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Na Sceni Jadran tokom aprila održaće se 21 predstava, od koji su dva gostujućeg teatra. U ovom mesecu pozorišna publika biće u prilici da pogleda jednu premijeru i koncert.
Repertoar Narodnog pozorišta za april

Mesec april na Sceni Jadran počinje 8. aprila gostovanjem somborskog Narodnog pozorišta sa predstavom "Kurve" (Gregori Berk), naredna dva dana publika će imati prilike da pogleda premijeru i prvu reprizu predstave "Vrla nova 2061" u režiji Bobana Skrelića.

Među 10 pozorišnih predstava Drame na mađarskom jeziku naći će se i dvadeseto izvođenje Šekspirovog "Megbeta", kao i "Tapasztalt asszony" koja će biti titlovana na srpski jezik. Pored popularni predstava "Koštana" i "Brak Bet i Bu" Drama na srpskom jeziku izvešće, po 55. put, predstavu "Glasine".

Dvadesetprvog dana aprila na Sceni Jadran održaće se koncert pod nazivom "Ne spavaj mala moja", a dva dana kasnije drama Beogradskog dramskog pozorišta "Ne igraj na Engleze" u kojem uloge igraju tri glumca -  Ivan Tomić, Marko Živić i Daniel Sič.

Drama na mađarskom jeziku u aprilu imaće četiri gostovanja, dok će "Koštana" (Borislav Stanković) imati svoju 29. izvedbu, ovaj put u Novom Sadu.

U nastavku možete da pogledate kompletan aprilski repertoar.

Repertoar Narodnog pozorišta za april

Cene ulaznica i radno vreme blagajne

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početak predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4746
Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorište

subotica pozorište

pozorište jadran

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.