Komentara: 11
Pregleda: 4784
Foto

Renovirano igralište u Gatu

21.04.2016. u 13:17h > 17:53
Izvor: Subotica.com
Deca Mesne zajednice „Gat“ dobila su moderno uređeno igralište, kao i obnovljen košarkaški teren. Sredstva za rekonstrukciju i opremanje igališta u iznosu od 1, 2 miliona dinara doniralo je Akcionarsko društvo „Tržnica“.
Renovirano igralište u Gatu

Doniranim sredstvima zapušteno igralište u Velebitskoj ulici je dobilo novi izgled, presvučen je asfalt na košarkaškom terenu, postavljeni su kvalitetni koševi, dok je za decu mlađeg uzrasta obezbeđen tobogan i zanimljiva kompozicija za igru.

- Igralište je bilo u prilično lošem stanju do početka ovih radova, hvala „Tržnici“ koja se pokazala ne samo kao uspešna, nego i društveno odgovorna. Ovo igralište je centralno mesto na kome se svakodnevno okuplja do 50 mališana, njihovi roditelji i bake i deke-ovim rečima se na donaciji zahvalio predsednik Skupštine MZ „Gat“, Igor Preradović.

Prema rečima direktora AD Tržnica, Branislava Joke, donacija je gest kojim ovo akcionarsko društvo želi da poboljša uslove života stanovnicima „Gata“, jer su oni pored stanovnika MZ Mali Bajmok najviše izloženi posledicama dolaska velikog broja posetilaca na Buvljak.

- Ovo je samo jedan od načina na koji hoćemo da posvetimo više pažnje našim najbližim komšijama. Mislimo da će im  donacija mnogo značiti, jer vidimo da ovde mnogo dece boravi, te će to doprineti da se lepše osećaju. Obećavam da će „Tržnica“ nastaviti da ulaže u slične projekte - rekao je Joka.

Renovirano igralište u Gatu

Na društveno odgovornom poslovanju „Tržnici“ se u ime Grada Subotica zahvalio i predsednik Skupštine grada, Ilija Maravić, koji je pozvao i ostala preduzeća da deo prihoda ulože u slične projekte.

- Zahvaljujem se „Tržnici“ što je prepoznala i uredila igralište, što lokalna samouprava do sada nije uspela da uradi. Ovo je pozitivan primer korisnog ponašanja poslovodstva, nadam se da će biti više ovakvih primera - rekao je Maravić i dodao - Donirana sredstva jesu velika, ali i nisu  za ovako veliko uređeno igralište kada uzmemo  primer igrališta u centru grada, za koje je u nekom prethodnom periodu uloženo tri puta više sredstava.

Renovirano igralište u Gatu

Izvor: Subotica.com
Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat) Otvaranje obnovljenog dečjeg igrališta u Velebitskoj ulici (MZ Gat)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4784
Povezane teme

Tržnica Subotica

renoviranje

ilija maravić

branislav joka

mz gat

renoviranje javne povrine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.