Komentara: 4
Pregleda: 6803
Foto

Rekreativno gađanje na Gradskom strelištu na Radanovcu

26.08.2015. u 17:53h
JKP "Stadion" poziva streličare, strelce, lovce i ostale zaljubljenike u streljaštvo i streličarstvo da posete Gradsko strelište u okviru kojeg je izgrađen prostor za izvođenje gađanja vatrenim, hladnim i oružjem sa tetivom.
Rekreativno gađanje na Gradskom strelištu na Radanovcu

Prostor na Gradskom strelištu je izgrađen tako da su obezbeđene mere zaštite prilikom izvođenja gađanja i onemogućavaju izletanje projektila iz zone ili prostora strelišta i odbijanje ispaljenih projektila, odnosno garantuju bezbednost lica unutar i izvan strelišta, kao i primenu propisanih mera zaštite od požara i čuvanja životne sredine.

Gradsko strelište se nalazi u MZ "Novi Grad" u Radanovcu, na adresi Vuka Mandušića bb, udaljenom 5 km od centra Subotice. Strelište je poluotvorenog tipa, ukopano u zemlju, ograđeno zemljanim bedemom sa vatrenom linijom smeštenom u objektu. Pristup strelištu je obezbeđen Segedinskim putem između Subotice i Palića, na suprot ulazu u Metro i Baštu.

Gradsko strelište može se koristiti tokom cele kalendarske godine i to svakim radnim danom kao i subotom u toku radne nedelje i to u vremenu od 8 do 19 časova, (po letnjem računanju vremena, odnosno od 8 do 16 časova po zimskom računanju vremena).

Strelište mogu koristiti oni koji imaju registrovano oružje. Korisnici treba sa sobom da ponesu oružni list, ličnu kartu, oružje i municiju jer se na strelištu ne iznajmljuje oružje i ne prodaje municija.

Cena korištenja je 500 dinara na sat upotrebe strelišta, po osobi. Termini se mogu rezervisati putem telefona 065/955-27-98.

Gradsko strelište na Radanovcu Gradsko strelište na Radanovcu Gradsko strelište na Radanovcu Gradsko strelište na Radanovcu Gradsko strelište na Radanovcu Gradsko strelište na Radanovcu Gradsko strelište na Radanovcu
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6803
Povezane teme

jkp stadion subotica

gradsko strelište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.