Komentara: 0
Pregleda: 2272

Rekreativci ARK "Tron" osvojili tri medalje na Prvenstvu Srbije na veslačkim ergometrima

28.02.2017. u 15:51h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Srbije na ergometrima rekrativci sa Palića osvojili su tri medalje, po jednu bronzanu, srebrnu i zlatnu.
Rekreativci ARK "Tron" osvojili tri medalje na Prvenstvu Srbije na veslačkim ergometrima

U nedelju, 26. februara 2017, u Novom Sadu održano je prvo zvanično veslačko takmičenje u ovoj godini – Prvenstvo Srbije na ergometrima koje je oborilo sve dosadašnje rekorde po broju učesnika.

U organizaciji Veslačkog kluba Danubius 1885 i Veslačkog saveza Srbije u Centru za studentski sport (sala na Đačkom igralištu) održano je sedam sati izuzetno kvalitetnog programa, a rekordnih 533 takmičara i takmičarki se maksimalno potrudilo da se u najlepšem svetlu prikaže na veslačkoj premijeri u 2017.

Novi Sad je već devetu godinu uzastopno bio domaćin– Prvenstva Srbije na ergometrima.

Takmičenje u veslačkim ergometrima održano je u 19 kategorija od pionirskih do veteranskih u kojima su se po drugi takmičili i veterani ARK “Tron” Palić na simuliranim distancama od 2.000 metara. Zahvajujući organizatoru ceo tok takmičenja mogao je da se prati na velikom led ekranu koji je bio povezan sa takmičarskim ergometrima.

Rekreativci ARK "Tron" osvojili tri medalje na Prvenstvu Srbije na veslačkim ergometrima

U kategoriji veterana u kategoriji VM 40-50 Sebastian Ludaić osvojio je srebrnu medalju sa vremenom od 7:36,20 a 4. mesto u ovoj kategoriji zauzeo je Aleksandar Vugdelija sa vremenom 7:46,10

U kategoriji veterana VM 50-60 najbrži je bio Gyergy Teleki sa vremenom 7:12,50 i osvojio je zlatnu medalju, dok je Aleksandar Malagurski sa osvojenom bronzom zabeležio vreme 7:38,40.

Kompletni rezultati sa veslačkog prvenstva na sajtu Veslačkog saveza Srbije (VSS).

Rekreativci Ark “Trona” na ovom veslačkom takmičenju na ergometrima potvrdili su svoju svestrasnost među sportovima i sportski duh.

Pored osnovnog sporta atletskog trčanja rekreativci Trona intenzivno se pripremaju za ovogodišnja takmičenja u najtežim triatlonskim disciplinama “Iron man” i “Half Ironman” u kojima takođe postižu zapažene rezultate već dugi niz godina naravno u svojim kategorijama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2272
Povezane teme

atletsko rekreativni klub tron

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.