Komentara: 23
Pregleda: 4139
Foto

Rekonstrukcija igrališta na Prozivci i u Lifke Šandora, u planu obnavljanje još šest dečjih igrališta

04.05.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
U toku je rekonstrukcija dečjeg igrališta u velikom parku na Prozivci, kao i rekonstrukcija igrališta za decu u Ulici Šandora Lifke. Iz Sekretarijata za komunalne poslove najavljuju rekonstrukciju još nekoliko igrališta u gradu i u Bajmoku.
Rekonstrukcija igrališta na Prozivci i u Lifke Šandora, u planu obnavljanje još šest dečjih igrališta

Postojeće dečje igralište u velikom parku na Prozivci je demontirano, a u toku je njegova rekonstrukcija i upodobljavanje po Pravilniku o bezbednosti dečijih igrališta.

- Igralište će biti rekonstruisano najkasnije do 4. jula, a na rekonstruisanom dečjem igralištu naći će se sedam standardnih sprava, kao i jedna ljuljaška za decu do tri godine. Ova investicija vredna je nešto više od milion dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta - navode iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj. 

Rekonstrukcija igrališta na Prozivci i u Lifke Šandora, u planu obnavljanje još šest dečjih igralištaOsim ovog, u toku je i rekonstrukcija igrališta za decu u Ulici Šandora Lifke, a ugovorom je predviđena i rekonstrukcija igrališta na Trgu Paje Jovanovića, u ulicama Augusta Cesarca, Rade Končara, Dragojle Jarnjević i Dušana Petrovića. Takođe, biće rekonstruisano i dečje igralište na kanalu u Bajmoku.

- Uporedo sa rekonstrukcijom igrališta, vrši se i popravka sprava na igralištima na celoj teritoriji Grada u skladu sa potrebama

Iz Sekretarijata za komunalne poslove objašnjavaju da dečja igrališta održava firma izabrana u postupku javne nabavke koji sprovodi Gradska uprava, dok nadležni Sekretarijat daje predlog za pokretanje javne nabavke, te uvodi vršioca usluge u posao.

- U našoj nadležnosti je i obilazak igrališta, izdavanje naloga za popravku dečjih igrališta, kao i nadzor nad izvršenjem usluge, te praćenje finansijske realizacije ugovora

Izvor: Subotica.com
Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka Dečje igralište u Parku Prozivka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 4139
Povezane teme

dečja igrališta

dečje igralište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.